Ο Ν.Δένδιας στηρίζει Ευ.Μεϊμαράκη

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, αναφέρθηκε στα εσωκομματικά του κόμματος, είπε ότι δεν θα πάρει θέση στα μέσα ενημέρωσης, για την ηγεσία στη ΝΔ, ενώ ερωτηθείς για αν στηρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη απάντησε «δεν θα σας διαψεύσω». Είπε επίσης πως τα τελευταία χρόνια η ΝΔ δεν συζητά σοβαρά δεν συζητά πολιτική και για αυτό δεν πάει καλά. Ερωτηθείς τι θα γίνει εάν εκλεγεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας, τόνισε ότι όλοι θα πρέπει να αποφύγουμε τις κορώνες και να κρατήσουμε ήρεμους τόνους.

Σε ότι αφορά την κυβέρνηση, τόνισε πως είναι πολύ ζορισμένη και πέρασε δύσκολα με το νομοθέτημα που περιορίζει δραματικά την προστασία της πρώτης κατοικίας και σημείωσε ότι παρά τις εισηγήσεις της ΝΔ που έκανε αποδεκτές η κυβέρνηση το προϊόν είναι πολύ κακό. Παράλληλα εκτίμησε πως η κυβέρνηση θα δυσκολευτεί παρά πολύ να περάσει νέα μέτρα, ενώ επεσήμανε πως η ΝΔ ψήφισε το καλοκαίρι τη συμφωνία ώστε να μην πάει η χώρα στα βράχια σημειώνοντας πως αυτό που είχε ψηφιστεί έθετε στόχους και όχι μέτρα κάτι που είναι καθαρά θέμα της ελληνικής πλευράς.

Ο κ. Δένδιας κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι επιβάλει μόνο φόρους και δεν παίρνει καμία ουσιαστική μεταρρύθμιση. Σε ό,τι αφορά το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία διερωτήθηκε ποιος ήταν ο σκοπός του και τι πέτυχε, σημειώνοντας πως η Τουρκία παρανομεί, η κυβέρνηση την παρακαλεί και ο πρωθυπουργός της χώρας επιστρέφει χωρίς κάτι στα χέρια του.