"Κάτι έχει πάθει ο κ. Πανούσης"...

Οξύτατη επίθεση στον Γιάννη Πανούση εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα με αφορμή τις καταγγελίες του για διαλόγους στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένους τρομοκράτες των «Πυρήνων της Φωτιάς».

«Είναι επιεικώς αστεία αυτά… δεν είναι δυνατόν, κάτι έχει πάθει ο κ. Πανούσης, δεν το θεωρώ τόσο σοβαρό να ασχολείται με αυτό το θέμα η επικαιρότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Πέρκα.

«Τόσο σοβαρές καταγγελίες δεν μπορούν να λέγονται από τα τηλεοπτικά παράθυρα κι από έναν πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη» πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αποδίδοντας τις δηλώσεις του κ. Πανούση σε «προσωπικές πικρίες και εμμονές».

«Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά δηλώσεις που γίνονται με τέτοιο τρόπο και σε αυτό το χρόνο» τόνισε.

Αιχμές κατά του Πάνου Λάμπρου εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

«Οποιαδήποτε συνδιαλλαγή ομηρικού τύπου με την τρομοκρατία σημαίνει κατάλυση Δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Βήμα FM ο κ. Μιχελογιαννάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε και την ανακοίνωση του Πάνου Λάμπρου. «Σε ό,τι αφορά τον κ. Λάμπρου, δεν γνωρίζω γιατί βγήκε (στην τηλεόραση) και μίλησε επί προσωπικού» σχολίασε.

Πάντως, πρόσθεσε πως είναι «ανθρώπινο δικαίωμα του κάθε στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσει την αξιοπιστία του και να μην μπει στο τσουβάλιασμα περί τρομοκρατίας».

Ο κ. Μιχελογιαννάκης απηύθυνε έκκληση και προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη «να μην καθυστερήσει ούτε λεπτό η έρευνα». «Δεν μπορεί σε ένα πολιτικό σύστημα που ήδη είναι σπιλωμένο, εξευτελισμένο και εξουθενωμένο να μπαίνουν τέτοια στοιχεία μέσα» τόνισε.

Πηγή: skai.gr