Ενθουσιώδης υποδοχή Μεϊμαράκη σε ομιλίες σε Γκάζι και Γλυφάδα

Σε μια εντυπωσιακή σε παλμό και μέγεθος συγκέντρωση της νέας γενιάς στο Γκάζι, μίλησε χθες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο πολυχώρος όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ήταν από νωρίς κατάμεστος από νέους και νέες που έδιναν με συνθήματα το δυναμικό τους παρών αλλά και την ένθερμη υποστήριξή τους στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Οι νέοι και οι νέες στο ξεκίνημα της εκδήλωσης επεφύλαξαν μια έκπληξη, που συγκίνησε τον Πρόεδρο της ΝΔ και αυτή είχε να κάνει με την προβολή ενός σύντομου βίντεο με την πολιτική του διαδρομή από τα χρόνια της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ έως και σήμερα.

Απευθυνόμενος στη νεολαία, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υπογράμμισε την ιδεολογική δικαίωση της Νέας Δημοκρατίας και την κοινωνική ευαισθησία που χαρακτηρίζει την παράταξη, τονίζοντας ότι αυτή η ιδεολογία μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των οικονομικά αδυνάμων. Παράλληλα επανέλαβε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συμφωνήσει στην επιβολή κανενός νέου φόρου.

Ο κ. Μεϊμαράκης συνεχάρη τους ΟΝΝΕΔίτες και τις ΟΝΝΕΔίτισσες για τις μάχες που δίνουν και εξήρε το γεγονός ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Καθ΄όλη τη διάρκεια της ομιλίας του, οι νέοι τoν διέκοπταν με το σύνθημα «Βαγγέλη προχώρα, άλλαξέ τα όλα», για να λάβουν την απάντηση: «Στις 23 θα τα αλλάξω όλα»!

MEIMARAKIS - ONNED AKRON 3.

Την Κυριακή το απόγευμα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πραγματοποίησε επίσης ομιλία στην Γλυφάδα, παρουσία πλήθους φίλων, στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και Δημάρχων των νοτίων προαστίων. Απευθυνόμενος σε πολυπληθές ακροατήριο, στο οποίο ήταν έντονη η παρουσία της νέας γενιάς, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άσκησε οξεία κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της, κυρίως στα Εθνικά θέματα και την Οικονομία.

 MEIMARAKIS - ONNED AKRON 2.
Ένθερμη υποδοχή τού επεφύλαξε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ενώ παρέστησαν επίσης οι Δήμαρχοι Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Αργυρούπολης-Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος και Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης. Το «παρών» έδωσαν επίσης πολλά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πηγή: newpost.gr, ysterografa.g