"Απόβρασμα της κοινωνίας, θα του κόψω το λαρύγγι"...

«Δεν θα φύγω από τη ζωή αυτή αν δεν τον κρεμάσω, απόβρασμα της κοινωνίας, θα του κόψω το λαρύγγι» ξέσπασε για άλλη μια φορά η μητέρα του Παύλου Φύσσα, κατά τη διακοπή της διαδικασίας σε βάρος του δολοφόνου του παιδιού της Γιώργου Ρουπακιά, εκσφενδονίζοντάς του ένα μπουκάλι νερό.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η κα Μάγδα Φύσσα πέρασε στο διάλειμμα της δίκης στη θέση των εδωλίων, φωνάζοντας στον Γιώργο Ρουπακιά, ο οποίος δεν είχε καμία αντίδραση. Αντέδρασε ωστόσο ένας εκ των συνηγόρων των κατηγορουμένων, ο οποίος απευθυνόμενος στους αστυνομικούς, είπε: «θα τη μαζέψετε επιτέλους», για να λάβει αμέσως απάντηση απο την οργισμένη γυναίκα «εμένα να μαζέψουνε;», ενώ απευθυνόμενη στους αστυνομικούς, τους είπε: «ήρθατε να τον προστατέψετε πάλι;».
Σύμφωνα με το “Βήμα”, λίγο νωρίτερα, ο κ. Κώστας Παπαδάκης, εκ μέρους της Πολιτικής Αγωγής, απευθύνθηκε στο δικαστήριο ως προς το αίτημα – εκκρεμές μέχρι σήμερα – να συμπεριληφθεί στα αναγνωστέα έγγραφα της δίκης η ραδιοφωνική δήλωση του γραμματέα της Χρυσής Αυγής με την οποία αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας Φύσσα.

«Εχει βουίξει ο τόπος. Μόνο το δικαστήριο σας δεν έχει ασχοληθεί με την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης της δολοφονίας Φύσσα από τον Νίκο Μιχαλολιάκο».

«Αυτό να το πείτε στο τέλος. Δεν έχουμε φθάσει ακόμη στα αναγνωστέα, η διαδικασία είναι σε εξέλιξη», απάντησε η πρόεδρος κυρία Μαρία Λεπενιώτη.

«Να μην ανησυχούν, θα το προσφέρουμε εμείς στο δικαστήριο, το σύνολο της συνέντευξης», δήλωσε λίγο αργότερα ο κ. Τάκης Μιχαλόλιας, συνήγορος του Νίκου Μιχαλολιάκου.