Ο Πρωθυπουργός δεν θύμωσε με τους Υπουργούς

Για κατάχρηση λόγου μίλησε ο Πρωθυπουργός και ουδέποτε θύμωσε με τους Υπουργούς τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, επιχειρώντας να χαμηλώσει τους τόνους μετά από δημοσιεύματα περί επίπληξης Υπουργών από τον Αλ. Τσίπρα για τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 η Όλγα Γεροβασίλη σημείωσε ότι «βεβαίως οι υπουργοί θα μιλούν για το έργο τους», ενώ αναφερόμενη στο θέμα του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση αναγνώρισε ότι «είναι ένα μέτρο άδικο» και πρόσθεσε ότι «πολλοί γονείς με στερήσεις στέλνουν τα παιδιά τους σε φροντιστήρια και ιδιωτικά σχολεία και κάνουμε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιήσουμε το πρόβλημα».

Παράλληλα η κ. Γεροβασίλη επανέλαβε ότι «θα δώσουμε μάχη για την προστασία της πρώτης κατοικίας» και ξεκαθάρισε ότι «δεν γίνονται αποδεκτά πράγματα που θα βγάλουν σε πλειστηριασμό την κατοικία των χαμηλών στρωμάτων». Σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες η κυβερνητική εκπρόσωπος υποστήριξε ότι «δεν έχουμε διάθεση ρεβανσισμού, ούτε κανάλια θέλουμε να κλείσουμε και όλα αυτά που ακούγονται».

Ερωτηθείσα για τις χθεσινές καταγγελίες του Χ. Θεοχάρη για «μαύρα ταμεία» στην πρώην εταιρεία του υπουργού Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρη, η κ. Γεροβασίλη διερωτήθηκε «ποιος μιλάει;», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής της σημείωσε πως «όσα και να λένε στα λόγια δεν πρόκειται να πλήξουν το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς».