Α.Γεωργιάδης: Επετεύχθη συμφωνία μεταξύ και των τεσσάρων υποψηφίων

Να καταλήξει σε απόφαση σήμερα, χωρίς καμία περαιτέρω αναβολή, ζητεί από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την ένταση που σημειώθηκε στη συνεδρίασή της την Τρίτη.

Όπως αναφέρει ο κ. Γεωγιάδης, στη συνεδρίαση επετεύχθη συμφωνία μεταξύ και των τεσσάρων υποψηφίων και για το αντίτιμο και για την διαδικασία. «Την τελευταία στιγμή και ενώ είμασταν σε διαδικασία ανακοίνωσης της εν λόγω συμφωνίας ένας από τους συνυποψηφίους με τρόπο πρωτόγνωρο αποφάσισε να υπαναχωρήσει απ’ αυτήν», συνεχίζει ο κ. Γεωργιάδης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. υπογραμμίζει ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι η ενότητα του κόμματος και παρατηρεί ότι κράτησε ενσυνείδητα χαμηλούς τόνους μέχρι τώρα, ενώ κάνει λόγο για συνεχόμενες παλινωδίες στη διαδικασία και αμφισβήτηση του καταστατικού, με αποτέλεσμα να σχηματίζεται διαφορετική εικόνα στους πολίτες «από αυτήν που αξίζει η Ν.Δ.».

«Η ΚΕΦΕ οφείλει να καταλήξει σε απόφαση σήμερα χωρίς καμία περαιτέρω αναβολή. Η συνέχιση αυτής της εικόνας βλάπτει και την ΝΔ και τη διαδικασία, εκτός, και αν ο τελικός στόχος είναι είτε να μην γίνουν καθόλου αυτές οι εκλογές είτε να γίνουν με τη δυνατή μικρότερη συμμετοχή έτσι ώστε η διαδικασία να καταλήξει να είναι παντελώς ελεγχόμενη από τους μηχανισμούς», υπογραμμίζει ο κ. Γεωργιάδης.

Όπως εξηγεί, «δεν φοβόμαστε την δημοκρατία και η Ν.Δ. δεν μπορεί να φοβάται την ψήφο των Ελλήνων πολιτών τους οποίους θέλει να εκπροσωπήσει και να κυβερνήσει. Την κοινωνία την θέλουμε μαζί μας και όχι απέναντί μας».