Δεν θέλω μια ΝΔ με Καραμανλικούς, Σαμαρικούς, Μητσοτακικούς

Την αισιοδοξία του ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ΝΔ εξέφρασε ο ο υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζοντας ταυτόχρονα το όραμα του για το κόμμα. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «πιστεύω ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά στη ΝΔ. Δεν θέλω μια ΝΔ που να χωρίζεται σε Μητσοτακικούς, Σαμαρικούς Καραμανλικούς, θέλω μια ΝΔ από Νεοδημοκράτες στην οποία ο καθένας θα διαχωρίζεται από τις ικανότητές του», επεσήμανε ότι τα τελευταία χρόνια η Νέα Δημοκρατία είχε πάρει διαζύγιο από τα κοινωνικά στρώματα με τα οποία πρέπει να είναι σε διάλογο και πρόσθεσε ότι γι’ αυτό οι ευθύνες δεν πρέπει να αποδοθούν στον κ. Μεϊμαράκη.

«Είναι ξεκάθαρο ότι όταν μετά από τέσσερις εκλογικές διαδικασίες η ΝΔ δεν μπορεί να καβατζάρει το 30% υπάρχει μια μεγάλη ομάδα πολιτών που μας έχουν γυρίσει την πλάτη» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης ζητώντας ακόμα και να γίνουν ντιμπέιτ ανάμεσα στους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος.

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης προέτρεψε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την προεδρία του κόμματος να εκτεθούν από την αρχή, στην κρίση της κοινωνίας και σημείωσε πως όποιος εκτεθεί θα πρέπει να συμφωνήσει ότι την επόμενη ημέρα θα στηρίξει τον Πρόεδρο που θα επιλέξει η κοινωνία.