Καθαρή νίκη ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής βλέπει ο Ν. Παππάς

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου εξέφρασε ο πρώην Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς. Μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του Mega ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι «το αποτέλεσμα θα είναι μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με καθαρή διαφορά» και πρόσθεσε ότι «θέλουμε να είμαστε τόσο ισχυροί ούτως ώστε να μην μας έχει κανένας και τα δύο χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη».

Παράλληλα ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι είναι εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ και υποστήριξε ότι «αυτός είναι ο στόχος μας. Νομίζω ότι μπορούμε να τον κατακτήσουμε και αν δεν τον κατακτήσουμε θα είμαστε τόσο κοντά ούτως ώστε κανένας να μη μπορεί να πάρει την ευθύνη να σύρει τη χώρα σε νέες εκλογές».

Ο πρώην Υπουργός Επικρατείας και ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι στη Βουλή και το πιο πιθανό σενάριο είναι η επανάληψη του κυβερνητικού συνασπισμού που υπήρχε την προηγούμενη περίοδο. Ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε ότι σε κάθε περίπτωση «η χώρα θα κυβερνηθεί», ενώ επανέλαβε την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ. «Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Η χώρα ή θα έχει κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ή θα έχει κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ», σημείωσε με νόημα.

Ερωτηθείς σχετικά με τον ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση ο κ. Παππάς ανέφερε ότι θα καταργηθεί και υποστήριξε ότι «είναι σαφές, το έχουμε ζητήσει από την προηγούμενη Δευτέρα. Ήταν η βασική γραμμή πίεσης των δανειστών».