Γεννηματά: "Είμαστε η Κεντροαριστερά της λογικής"

Την πεποίθησή της ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΠΑΣΟΚ “μπορούν να αναδειχθούν ως Τρίτος Πόλος, ως Τρίτη Δύναμη θετικός καταλύτης για τις πολιτικές εξελίξεις και εγγύηση για μια σταθερή Κυβέρνηση 4ετίας με Δημοκρατικό, Μεταρρυθμιστικό και Προοδευτικό πρόγραμμα” εκφράζει σε άρθρο της στο ΑΠΕ, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Μεταξύ άλλων, η κα Γεννηματά απευθύνεται σε όσους “μας γυρίσατε την πλάτη, από τις εκλογές του 2009”. “Τα τελευταία χρόνια μας αμφισβητήσατε, μας αρνηθήκατε. Για λάθη και αδυναμίες μας. Για συμπεριφορές και παραλείψεις. Πήραμε το ηχηρό σας μήνυμα!”.

Για τους κκ Τσίπρα και Μεϊμαράκη, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι “προσπαθούν απεγνωσμένα να στήσουν εικονική προεκλογική πραγματικότητα”. “Ο κ. Μεϊμαράκης παριστάνει το λύκο, που έγινε αρνάκι. Όμως η Δεξιά δεν αλλάζει και όλοι οι πολίτες στην Ελλάδα το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά. Ο κ. Τσίπρας, απ΄την άλλη μεριά, παριστάνει το νέο. Αποδείχθηκε όμως ότι είναι το τέλος του παλιού. Τον γνωρίσαμε, τον δοκιμάσαμε. Κανείς πλέον δεν τους πιστεύει”.

“Τώρα είναι η ώρα για την Κεντροαριστερά της λογικής” υπογραμμίζει η κα Γεννηματά.