Τη δέσμευση ότι θα στηριχθούν οι επενδύσεις των μεταλλείων Χαλκιδικής, έδωσε ο Ευ. Μεϊμαράκης

Τη δέσμευση ότι θα στηριχθούν οι επενδύσεις των μεταλλείων Χαλκιδικής, έδωσε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τις οικογένειες των μεταλλωρύχων. «Είναι κατευθυντήρια γραμμή μας να στηρίζουμε τις επενδύσεις, οι οποίες δίνουν δουλειές, δημιουργούν θέσεις εργασίας» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ έσπευσε να διευκρινίσει ότι πρέπει να σεβόμαστε το περιβάλλον.

«Από τη στιγμή», εξήγησε, «που υπάρχουν αποφάσεις του ΣτΕ, θέλω να ξέρετε ότι θα στηρίξουμε τις επενδύσεις που θα φέρνουν θέσεις δουλειάς και αυτή ήδη είναι στη Χαλκιδική». Γιατί για μας, επισήμανε ο κ. Μεϊμαράκης, είναι βασικό ζήτημα να μπορούμε να έχουμε νέες επενδύσεις που φέρνουν ζεστό χρήμα και μπορούν να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, για να χτυπήσουμε την ανεργία.

Συνάντηση με τον Απ.Τζιτζικώστα 

Με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τις γυναίκες των μεταλλωρύχων στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ., Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Στη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα συζήτησαν τα προβλήματα της Κεντρικής Μακεδονίας με κυρίαρχα το ΕΣΠΑ, το νέο ΕΣΠΑ και τα θέματα υποδομών. Ο κ. Μεϊμαράκης, τόνισε ότι έχει φιλική σχέση με τον κ. Τζιτζικώστα και υπογράμμισε ότι κάθε περιφερειάρχης είναι ένας πολύ καλός θεσμικός συνεργάτης της κεντρικής κυβέρνησης.

”Τα σοβαρά προβλήματα μπορούν να λυθούν με τη λογική, ανεξαρτήτως της ιδεολογικής και πολιτικής προσέγγισης που έχει ο καθένας μας. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά έχουμε ελπίδα. Αισιοδοξούμε, δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προσθέτοντας ότι αν προκύψει μια κυβέρνηση που θέλει να νοικοκυρέψει τον τόπο και να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις μπορούμε να πετύχουμε.

”Μπορούμε να πετύχουμε όλοι μαζί, Οι εκλογές συνήθως πολώνουν και διχάζουν, αλλά εμείς ερχόμαστε με έναν ενωτικό λόγο. Απλώνουμε το χέρι σε κάθε συμπολίτη μας και του λέμε ότι είναι η ώρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί για να βρει η Ελλάδα το δρόμο που της αξίζει. Έναν δρόμο πολύ καλύτερο για το μέλλον, είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

Τον κ. Μεϊμαράκη υποδέχτηκαν στο κτίριο της ΠΚΜ υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη της ΝΔ, καθώς και απλοί ψηφοφόροι, ενώ ο κ. Τζιτζικώστας μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής τους, του προσέφερε ως δώρο την Πολιτεία του Πλάτωνα, αλλά και ένα βιβλίο για τον Όλυμπο με την ευχή πολύ σύντομα να κατακτήσει την κορυφή.

Στη συνέχεια ο κ. Μεϊμαράκης επισκέφτηκε την αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου και συνομίλησε με τους Περιφερειακούς συμβούλους, τόσο της παράταξης του Απ. Τζιτζικώστα, όσο και εκείνης του Γιάννη Ιωαννίδη.