Για "συμβόλαια πολιτικού bullying" και "αθλιότητα", κάνει λόγο η Χριστοδουλοπούλου

Για «συμβόλαια πολιτικού bullying» και «αθλιότητα, από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει η Ν.Δ. και τα στελέχη της» κάνει λόγο σε δήλωσή της η πρώην Αναπληρώτρια Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, με αφορμή τοποθέτηση του υπεύθυνου του Τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης, ο οποίος  την είχε κατηγορήσει για «προσβολή» των Ελλήνων και ειδικά των νησιωτών.

«Είναι σαφές ότι η επιλεκτική χρήση αποσπάσματος από χτεσινή μου συνέντευξη στο the pressproject έχει ως μοναδική στόχευση να φέρουν σε αντιπαράθεση τους κατοίκους των νησιών με τον ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε δήλωσή της η κ. Χριστοδουλοπούλου. Συνεχίζοντας, εξηγεί ότι «η καταγγελία για παράνομο πλουτισμό σε βάρος των προσφύγων αφορά στους επιτήδειους και έχει επανειλημμένα φιλοξενηθεί ως είδηση στα ΜΜΕ και σίγουρα δεν αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των νησιών».

Η κ. Χριστοδουλοπούλου αναφέρει επίσης ότι «αυτοί που εκτελούν συμβόλαια πολιτικού bullying συστηματικά σε βάρος του προσώπου μου, το κάνουν ακούραστα επτά μήνες, γιατί υπάρχουν πρόθυμοι να το αναπαράγουν».

«Η Ν.Δ. και τα στελέχη της δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη νέα αθλιότητα, όπως έκαναν και στο παρελθόν», καταλήγει.

Νωρίτερα, ο κ. Μηταράκης κατηγόρησε την κ. Χριστοδουλοπούλου ότι «συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις της και την άγνοια της».

Ο κ. Μηταράκης χαρακτήρισε τις δηλώσεις της κ. Χριστοδουλοπούλου «διπλά εξοργιστικές» καθώς, όπως είπε, «όλοι γνωρίζουν ότι αυτοί οι νησιώτες που η πρώην υπουργός χλευάζει δίνουν ουσιαστικά μόνοι τους τη μάχη για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης».

Δυστυχώς, συνέχισε ο τομεάρχης της Ν.Δ. «η πρώην υπουργός με τη χθεσινή της εμφάνιση υπέπεσε και σε ένα ακόμη ολίσθημα: φρόντισε να αμνηστεύσει την Τουρκία ισχυριζόμενη ότι συνεργάζεται απόλυτα με τις ελληνικές αρχές και συμβάλλει έμπρακτα στον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών».

«Από όλα αυτά αποδεικνύεται ότι η στάση του κ. Τσίπρα και των υπουργών του στο μεταναστευτικό ήταν και συνεχίζει να είναι παντελώς ανεύθυνη και εγκληματική», κατέληξε.

Μιλώντας στο thepressproject.gr η κ. Χριστοδουλοπούλου είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι τα νησιά «πλούτισαν από τους πρόσφυγες». Όπως είπε, «οι Σύροι πρόσφυγες που έχουν χρήματα μένουν σε ξενοδοχεία, ψωνίζουν από τα μαγαζιά και κάνουν έναν τζίρο απίστευτο στην αγορά των νησιών, συν αυτά τα παράνομα όπου έχουν φτάσει μέχρι και να τους ζητούν λεφτά για να γεμίσουν τις μπαταρίες των κινητών τους».