Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια, είναι μια πολιτική απάτη»

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον Focus Fm κατά την χθεσινή της επίσκεψη στο περίπτερο 13 της ΔΕΘ. Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής κατέστησε σαφές ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον διέλυσε ο Πρόεδρός του και ένα πρόθυμο επιτελείο. Αυτό είναι κάτι, που μου προκαλεί πολύ μεγάλη θλίψη και πολύ μεγάλη απογοήτευση η πραγματικότητα όμως είναι ότι η ταμπέλα ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα Μαξίμου που κατεβαίνει στις εκλογές είναι μια πολιτική απάτη» και πρόσθεσε με νόημα ότι «η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ έχει προ πολλού εγκαταλείψει αυτό το κέλυφος που δεν έχει καμία σχέση με τη συλλογικότητά μας».

Παράλληλα η κ. Κωνσταντοπούλου απηύθυνε κάλεσμα στους νέους λέγοντας ότι «έχουμε ανάγκη από περισσότερους ανθρώπους. Δεν είναι ότι περισσεύουμε, δεν φτάνουμε. Ειδικά οι νέοι και οι νέες πρέπει να ανασκουμπωθούν γιατί τους έχουμε ανάγκη σ´αυτόν τον αγώνα».

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο η κοινωνία να μην ακολουθήσει τη Λαϊκή Ενότητα τόνισε ότι η Λαϊκή Ενότητα καλείται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του λαού και της κοινωνίας που βγήκε μπροστά στις 5 Ιουλίου, η οποία «είπε ένα βροντερό όχι στους εκβιασμούς και στα μνημόνια, ένα βροντερό όχι στα τελεσίγραφα και διεκδίκησε αξιοπρέπεια και μια αξιοβίωτη ζωή».