Αντίστροφη μέτρηση για τo debate των πολιτικών αρχηγών

Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή της τηλεμαχίας ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς το βράδυ της Τετάρτης στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ η οποία θα μεταδοθεί διακαναλικά στις 21.οο. Θα την  αναμεταδώσουν οι 19 περιφερειακοί σταθμοί της ΕΡΤ και σε ολόκληρο τον κόσμο η Φωνή της Ελλάδας.

Οι πολιτικοί αρχηγοί που θα καταφθάνουν στην Αγ. Παρασκευή θα προετοιμαστούν στα γραφεία του προέδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, του διευθύνοντος συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη και ακολούθως στα γραφεία υπευθύνων της ΕΡΤ. Μετά τη λήξη της τηλεμαχίας θα ακολουθήσει ειδική εκπομπή όπου θα αναλυθούν και θα σχολιαστούν οι τοποθετήσεις των αρχηγών.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την Τρίτη πραγματοποιήθηκε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ σύσκεψη των δημοσιογράφων που θα μετέχουν στο ντιμπέιτ προκειμένου να καθοριστεί το πλαίσιο των ερωτήσεων που θα υποβληθούν στους αρχηγούς των κομμάτων και ο αριθμός των ερωτήσεων. Τον συντονισμό της βραδιάς θα έχει ο Πάνος Χαρίτος και θα ακολουθηθούν οι κανόνες που ορίστηκαν από τη διακομματική επιτροπή.

Οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στην αίθουσα που θα φιλοξενήσει την τηλεμαχία και αποχώρησαν από το Ραδιομέγαρο χωρίς να προβούν σε δηλώσεις. Η διεξαγωγή της τηλεμαχίας θα πραγματοποιηθεί στο studio 3 του 1ου ορόφου εκεί από όπου μεταδίδεται η εκπομπή «Αθλητική Κυριακή».

Οι έξι δημοσιογράφοι που θα βρίσκονται μέσα στην αίθουσα είναι οι εξής: Όλγα Τρέμη (MEGA), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ), Μαρία Χούκλη (ΑΝΤ1), Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA) και Μάκης Γιομπαζολιάς (ΕTV).