«Κόντρα» ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ με ανακοινώσεις για την ιδιωτικοποίηση ΑΔΜΗΕ - ΔΕΗ

Τα «ξίφη» τους διασταυρώνουν με σκληρούς χαρακτηρισμούς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με ανακοινώσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με την ΔΕΗ και τον ΑΔΜΗΕ.

Η ΝΔ σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της: «Για άλλη μια φορά, ο κ. Τσίπρας παριστάνει τον αντιμνημονιακό και η “παράδοση” της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται λέγοντας και πάλι τερατώδη ψέματα. Η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ προβλέπεται ρητά στο Μνημόνιο Τσίπρα – Καμμένου. Όπως ρητά και ξεκάθαρα προβλέπεται και η παραχώρηση από τη ΔΕΗ του 50% της εμπορίας και παραγωγής ρεύματος».

Άμεσα αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ δια του Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος με ανακοίνωση απαντά: «Επειδή δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι στη ΝΔ δεν ξέρουν να διαβάζουν, καταλαβαίνουμε ότι το μόνο που τους έχει απομείνει είναι το ψέμα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διασφάλισε μετά από τη σκληρή διαπραγμάτευση τον δημόσιο χαρακτήρα της ενέργειας και σταμάτησε την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ. Αυτά δηλαδή που σκόπευε να ξεπουλήσει η ΝΔ».