«Αυθαιρεσίες» της υπηρεσιακής κυβέρνησης σε βάρος της Λαϊκής Ενότητας, κατήγγειλε ο Π. Λαφαζάνης

«Αυθαιρεσίες» της υπηρεσιακής κυβέρνησης σε βάρος της Λαϊκής Ενότητας κατήγγειλε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, στη συνέντευξη Τύπου στην 80η ΔΕΘ. Ο κ. Λαφαζάνης κατηγόρησε την υπηρεσιακή κυβέρνηση ότι λειτουργεί ως «εντολοδόχος» της ΝΔ και του «εναπομείναντος ΣΥΡΙΖΑ», επειδή στις προεκλογικές ρυθμίσεις δίνεται ο μικρότερος τηλεοπτικός χρόνος στη Λαϊκή Ενότητα, παρά το γεγονός ότι είναι η τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη, ενώ δεν προβλέπεται καμιά προεκλογική κρατική χρηματοδότηση.

«Ένα κόμμα που δεν έχει οικονομικά μέσα και δίνει μάχη σε αντιμνημονιακή κατεύθυνση πρέπει να αποκλειστεί. Καταγγέλλουμε μια υπηρεσιακή κυβέρνηση που αυθαιρετεί και δείχνει το μετεκλογικό σχέδιο για τετρακομματικό μνημονιακό μέτωπο» ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης και πρόσθεσε ότι «δεν μπορούν να μας φιμώσουν, θα νικήσουμε».

Από την πλευρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου επισήμανε ότι «η Λαϊκή Ενότητα ενοχλεί γιατί αποδεικνύει ότι ο μονόδρομος δεν είναι η υποταγή» ενώ στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου προβλήθηκε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος τόνισε ότι οι εκλογές αυτές είναι καθοριστικές και κάλεσε τους πολίτες να ακούσουν την ιστορία που τους χτυπάει την πόρτα και να την ανοίξουν για να περάσει η ελπίδα.

Ζητάω να αφουγκραστούμε την ιστορία που μας χτυπά την πόρτα και να πάμε να την ανοίξουμε. Δεν μπορεί να υπάρχουν θεατές σε αυτόν τον αγώνα, δεν μπορεί να μείνουμε απαθείς. Να ανοίξουμε την πόρτα για να περάσουν τα οράματα και οι ελπίδες, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γλέζος και συνέχισε στο μήνυμά του:

«Καλώ προσωπικά, ας μου επιτραπεί, όλους τους παλιούς συναγωνιστές να σταθούν όπως και τότε και πάλι μπροστάρηδες στον αγώνα για το δίκιο και τη λεφτεριά και όλοι να αναφωνήσουμε ‘εμπρός Ελλάς για την Ελλάδα για το δίκιο και τη λεφτεριά».