Το δείπνο του επίτιμου στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Το γεύμα του επίτιμου Προέδρου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη τα είχε όλα: καλτσούνια, γαμοπίλαφο, κατσίκι στον φούρνο και κρεατόπιτα, λουκουμάδες, καλό κρασί και τσικουδιά. Ο κ. Μητσοτάκης υποδέχθηκε χθες στο σπίτι του στο Ακρωτήρι Χανίων τον Πρόεδρο της ΝΔ και παρέθεσε δείπνο στο οποίο παρακάθισαν η Ντόρα Μπακογιάννη, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και όλοι οι βουλευτές της ΝΔ στην Κρήτη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Έθνους», η κουβέντα γύρω από το τραπέζι δεν άργησε να φτάσει στην πολιτική με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να σχολιάζει ότι η Νέα Δημοκρατία θα δώσει την εκλογική μάχη απολύτως συσπειρωμένη. Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης του απάντησε ότι και επί των ημερών του επίτιμου τα ποσοστά συσπείρωσης ήταν πολύ υψηλά, αλλά τότε -διευκρίνισε- ήταν άλλες εποχές και άλλη η δύναμη των κομμάτων.

meimarakis-xania

Ο Επίτιμος ρώτησε και για το κλίμα που συναντά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στις περιοδείες του στην υπόλοιπη χώρα. «Ο κόσμος έχει καταλάβει, πρόεδρε, ότι η ΝΔ λειτουργεί υπεύθυνα και γνωρίζει τα προβλήματα. Αυτό εισπράττω…», του απάντησε ο Πρόεδρος της ΝΔ. «Όποιος πει στον ελληνικό λαό την αλήθεια, δεν θα χάσει. Ο λαϊκισμός πρέπει να ηττηθεί», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.