«Λαμπερά» ονόματα στις λίστες του Ποταμιού, συνεργασία με τη «Δράση»

Στις εκλογικές λίστες του Ποταμιού εντάσσονται η Ρίκα Βαγιάννη, ο Γιώργος Χρονάς και ο Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Όσον αφορά στη Ρίκα Βαγιάννη φέρεται να είχε δεχτεί προσκλήσεις για εμπλοκή στην ενεργό πολιτική δράση πολλές φορές τον τελευταίο καιρό, και τελικά το αποφάσισε τώρα, αν και εξαρχής είχε εκφράσει την προτίμησή της στο Ποτάμι. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί σε ποια περιφέρεια θα είναι υποψήφια.  Με τις εκλογικές λίστες του Ποταμιού θα «κατέβει» τελικά στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και ο ποιητής και εκδότης του περιοδικού «Οδού Παντός» Γιώργος Χρονάς, στον οποίο επίσης έγινε πρόταση.

Υποψήφιοι με το Ποτάμι θα είναι επίσης ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και δημοτικός σύμβουλος με το ΠΑΣΟΚ, Κώστας Παταβούκας, οι ηθοποιοί Γιώτα Φέστα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χάρης Τσούκας , η επίσης δημοσιογράφος Μαρία Νταλιάνη, η Λενιώ Μυριβίλη από τους Οικολόγους, ο Στέλιος Προσαλίκας, πρώην προπονητής της εθνικής βόλεϊ, ο παλαίμαχος διεθνής παίκτης του μπάσκετ Μέμος Ιωάννου και ο Τέλης Αϊβαλιώτης.

Επίσης, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε και τη συνεργασία του Ποταμιού με την «Δράση». Ο Πρόεδρος του κόμματος Θεόδωρος Σκυλακάκης θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας «όχι επικεφαλής αλλά εκεί για να δείξει ότι δεν υπάρχει το παραμικρό σύννεφο στις σχέσεις μας».