Καμμένος: "Γυρίζουμε σελίδα"

“Ο ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει ότι τώρα γυρίζει σελίδα, να αποφασίσει, αν θέλει μια κυβέρνηση από το χθες ή μια κυβέρνηση που θα τον πάει μπροστά” τόνισε για το διακύβευμα των εκλογών ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Πρακτορείο 104,9” του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

“Όταν λέω ότι γυρίζει σελίδα είναι ότι δεν πάμε σε ένα ακόμα Μνημόνιο που οδηγεί στην ύφεση, ένα Μνημόνιο που οδηγεί στην εσωτερική υποτίμηση. Μιλάμε για μια τελική λύση, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα, με χρήματα, τα οποία θα μπουν ζωντανά στην αγορά και χρήματα τα οποία θα δοθούν για την ανάπτυξη από το πακέτο Γιούνκερ, τα 25 δισ. ευρώ, να φύγουμε από την πολιτική της λιτότητας, της εσωτερικής υποτίμησης και να αρχίσουμε πάλι να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας” είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

“Η φωτιά έχει κάψει την Ελλάδα. Εμείς φωνάζαμε φωτιά φωτιά, όταν ήρθαν τα πρώτα Μνημόνια. Τώρα, να φωνάζουμε φωτιά φωτιά, την ώρα που η φωτιά έχει σβήσει στη θάλασσα, δεν ωφελεί σε τίποτα. Τώρα πια, αυτό που χρειάζεται είναι ανάπτυξη. Αναπτύξαμε τον τουρισμό με κλειστές Τράπεζες. Αυτό που έγινε αυτό το καλοκαίρι είναι θαύμα. Εάν θα γυρίσουμε πίσω και θα βάλουμε διαχειριστές της εξουσίας όλους αυτούς που εμπλέκονται στα εξοπλιστικά σκάνδαλα, όλους αυτούς που ήταν και κάλυψαν τη λίστα Λαγκάρντ, όλους αυτούς, οι οποίοι ο ένας στηρίζεται στη σιωπή του άλλου -και μιλώ δυστυχώς για τη Ν.Δ., που την κατάντησε ο κ. Σαμαράς να γίνει ο συνήγορος υπεράσπισης του ΠΑΣΟΚ αντί να τους προφυλακίσει όλους αυτούς”.