Αλ. Μητρόπουλος: Πρόκειται για σχεδιασμένη αθλιότητα εις βάρος μου

Στην υπόθεση φοροδιαφυγής που φέρεται να είναι αναμεμειγμένος αναφέρθηκε ο Aντιπρόεδρος της Βουλής σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Βουλή. Ο κ. Μητρόπουλος τόνισε ότι κανένας Έλληνας πολίτης δεν έχει ελεγχθεί φορολογικά το 2013 για το έτος 1999 και υποστήριξε ότι πρόκειται για μια σχεδιασμένη αθλιότητα εις βάρος μου.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, ουδέποτε κατέφυγε σε προσωπικές επιθέσεις σε όλες τις δημόσιες ομιλίες του, χαρακτήρισε θεμελιώδους δομής την ελευθερία έκφρασης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε ότι ενδέχεται να δυσαρέστησε κάποιους με τη γνώμη που εξέφρασε για τη συμφωνία.

Παράλληλα σημείωσε ότι έτσι όπως είμαστε σήμερα, δεσμευμένοι με μια σκληρά μνημονιακή πολιτική πρέπει όλοι μαζί να πορευτούμε με πνεύμα σύμπνοιας,και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας θα μείνει πιστός στο πνεύμα συντροφικότητας.

Καταλήγοντας ο κ. Μητρόπουλος υπογράμμισε ότι μένω στη συμφωνία που έκανα στο Ροδάκινο της Κρήτης, το 2010, και προσχώρησα στον ΣΥΡΙΖΑ και ξεκαθάρισε ότι παρά τις διαφωνίες που έχουν προκύψει δεν αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ όπως έκαναν άλλοι, αγαπημένοι του σύντροφοι.