Ευ. Μεϊμαράκης: Την ώρα που στηρίζαμε τον Αλ. Τσίπρα εκείνος μας έσκαβε το λάκκο

Τον καλύτερο εαυτό μας οφείλουμε να δώσουμε στις εκλογές τόνισε στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο επικεφαλής του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης . «Καλούμε τους πολίτες να εμπιστευτούν ξανά τη ΝΔ και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνουν» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης και ζήτησε να πειθαρχήσουν όλοι με τις εντολές της εκλογικής επιτροπής λέγοντας ότι «οι βουλευτές θα δώσουν τη μάχη στους νομούς τους. Είναι ώρες μάχης. Στις ώρες μάχης πολεμούμε, δεν μιλάμε πολύ».

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι υπάρχει πρόταση και πρόγραμμα στην Ν.Δ και οφείλουμε να την επικαιροποιήσουμε και όπως ανέφερε θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. «Τα πρόσωπα που ενέκριναν οι πολίτες πλην λίγους μήνες θα είναι και πάλι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης ενώ κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση παραίτησης της κυβέρνησης είπε με νόημα ότι «ο Αλέξης Τσίπρας αιφνιδίασε το κόμμα και τον συγκυβερνήτη του. Εμείς ασχολούμασταν με τα μεγάλα, τη σωτηρία της χώρας, και ο πρωθυπουργός από τις 12 Ιουλίου σκέφτονταν τις εκλογές. Φάνηκε πόσο μικρός και λίγος είναι που έσκαβε τον τάφο μας όταν εμείς του δίναμε στήριξη».

Το σύνθημα για αυτή την εβδομάδα, θα είναι «Ξεκινάμε» είπε ο κ. Μεϊμαράκης και προανήγγειλε ανοικτή συγκέντρωση την Τρίτη στη Ρηγγίλης. «Μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη αστάθεια» ανέφερε ο Πρόεδρος της ΝΔ και υποστήριξε ότι χρειάζονται έντιμες συμφωνίες και συνεργασίες. Καταλήγοντας ο κ. Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε ότι «εμείς μιλήσαμε με όλους ενώ ο Αλέξης Τσίπρας κρύβεται και συμπεριφέρεται με αλαζονεία. Ζητώ τουλάχιστον δυο debate. Ένα με όλους τους αρχηγούς και ένα με τον κ. Τσίπρα. Να γίνουν με όποιους όρους και όποιες προϋποθέσεις».