Φ. Γεννηματά: Οι πολίτες θα πληρώσουν τον Ειδικό Φόρο Τσίπρα

Επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα το πρωί η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κατηγορώντας τον ότι πέταξε «λευκή πετσέτα» στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές. Μιλώντας στο MEGA η κ. Γεννηματά αποκάλυψε ότι ο Πρωθυπουργός επισπεύδει τις εκλογές για να πληρώσουν οι πολίτες τον Ειδικό Φόρο Τσίπρα.

«Θα πληρώσουν Ειδικό Φόρο Τσίπρα, γι’ αυτό βιάζεται τις εκλογές για να μη φτάσει σε αυτό το σημείο» σημείωσε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε ότι οι πολίτες θα πληρώσουν 14 δισ. ευρώ ως αποτέλεσμα των λαθών του και της συμφωνίας που υπέγραψε άνευ όρων.

Σε ό,τι αφορά τη ΝΔ, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως επιχειρεί να καθυστερήσει τις εκλογές για να καταλάβει ο κόσμος τι έχει συμβεί και ξεκαθάρισε ότι με αυτή την τακτική «υπάρχει κόστος από τις καθυστερήσεις» καθώς «θα έρθει νέος λογαριασμός με τις εκλογές».

Η κ. Γεννηματά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας πως το κόμμα της «δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο μύλο της απόλυτης παρακμής και του εκφυλισμού των θεσμών» και κατέληξε λέγοντας ότι «κτίστηκαν καριέρες πολιτικές και προσωπικές πάνω στο αντιμνημόνιο».