Μ. Γλέζος: «Στα τρία είναι σήμερα χωρισμένο το ενιαίο κόμμα»

«Στα τρία είναι σήμερα χωρισμένο το ενιαίο κόμμα. Το ένα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου, το άλλο είναι με τον Λαφαζάνη και το τρίτο είναι η ΚΟΕ», δήλωσε σήμερα το πρωί ο Μανώλης Γλέζος παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά στην πρωινή ενημέρωση του MEGA.

«Εξακολουθώ να έχω τις ελπίδες μου ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα απεγκλωβιστεί από ορισμένες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα στο κυβερνητικό σχήμα και στο Μέγαρο Μαξίμου. Πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα αναγνωρίσει το λάθος του και θα δώσει την δυνατότητα στην Αριστερά» ανέφερε το ιστορικό στέλεχός της.

Ο κ. Γλέζος κράτησε αποστάσεις εκτός από τον κ. Τσίπρα και από τον κ. Λαφαζάνη λέγοντας με νόημα ότι «για μένα η μορφή του νομίσματος δεν είναι καταλυτική για το ρόλο του νομίσματος. Αν ο αγαπητός Παναγιώτης θεωρεί ότι η μορφή του νομίσματος ανατρέπει το ρόλο του νομίσματος να μας το πει» ενώ έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας από τα μέλη τους να κινητοποιηθούν προς αντιμνημονιακή κατεύθυνση για να στρέψουν το κόμμα στο δρόμο στον οποίο βρισκόταν.