Κ. Λαπαβίτσας: Δεν παραδίδω την έδρα μου

Δεν άκουσα σήμερα κάτι από τον Πρωθυπουργό που να μου εμπνέει εμπιστοσύνη απάντησε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας σε ερώτηση για το αν θα υπερψηφίσει την κυβέρνηση στη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης που προαναγγέλθηκε για μετά τις 20 Αυγούστου.

«Δεν άκουσα ότι ο Πρωθυπουργός έβγαλε τα σωστά συμπεράσματα αλλά αντίθετα ήταν άκρως προβληματικά» σημείωσε ο κ. Λαπαβίτσας ενώ ερωτηθείς για το τι θα κάνει απάντησε: «είναι προφανές. Ένα μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε στον αγώνα για να γίνει μνημονιακός».

Ο κ. Λαπαβίτσας προέβλεψε ότι «πολύ σύντομα θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις» και πρόσθεσε ότι η χώρα καταφανώς χρειάζεται ένα αντιμνημονιακό πόλο ξανά για να εκφράσει τον λαό που ψήφισε όχι στο δημοψήφισμα του Ιουλίου. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ Fm ο κ. Λαπαβίτσας ξεκαθάρισε ότι «δεν παραδίδω την έδρα μου γιατί εμείς που είπαμε όχι είμαστε οι τελευταίοι που πρέπει να παραδώσουμε την έδρα μας» και κατέληξε λέγοντας ότι «δεν έχω κανένα λόγο να ανεξαρτητοποιηθώ αυτή την ώρα δεν με απασχολεί, δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει η ύπαρξη του μνημονιακου ΣΥΡΙΖΑ».