Είμαστε επτά μήνες χαμένοι, επισημαίνει ο Ευ.Αντώναρος

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, σχολίασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τα όσα διαβάζει για κυβερνήσεις εθνικής ενότητας και ειδικού σκοπού.

Ο κ.Αντώναρος επισημαίνει πως είμαστε “επτά μήνες χαμένοι. Αλλά το μεγάλο ερώτημα παραμένει. Πώς θα βγούμε από αυτή την κρίση της οικονομίας, της κοινωνίας και της ταυτότητας;”

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Ναι ναι. Σωστά το καταλάβατε. Τραβάω τα (ευτυχώς ελάχιστα) εναπομείναντα μαλλιά μου με όσα απίθανα και αλλοπρόσαλλα ακούω και διαβάζω ότι λέγονται για κυβερνήσεις εθνικής ενότητας, ειδικού σκοπού η όπως αλλιώς λέγονται. Αλλά και για τα περί…ευρωπαϊκού κόμματος.

Ειδικά όταν αυτά προέρχονται από κάποιους που μόνον αρνητικές αναμνήσεις ξυπνούν σε μεγάλο τμήμα των πολιτών. Κι αυτό δεν “ισοφαρίζεται” από τις αλλοπρόσαλλες τακτικές της σημερινής κυβέρνησης Τσίπρα που δείχνει να μη ξέρει που πατάει. Αυτοσχεδιασμοί, πισωγυρίσματα, άκρατος κρατισμός, βύθιση της οικονομίας, καμία αίσθηση των κανόνων της επιχειρηματικότητας που χρειάζεται η χώρα, φόροι επί φόρων.

Επτά μήνες χαμένοι. Αλλά το μεγάλο ερώτημα παραμένει: Πώς θα βγούμε από αυτή την κρίση της οικονομίας, της κοινωνίας και της ταυτότητας? Και η πεποίθηση μου είναι: Πάντως όχι με τεχνητά θνησιγενή σχήματα που θα εξυπηρετούν κυρίως τις αγωνίες πολιτικής επιβίωσης κάποιων ολίγων.

antonaros