Παπαδημούλης: Χρειάζεται ανασύνθεση της κυβέρνησης χωρίς «καπετανάτα»

Την ανάγκη ανασύνθεσης της κυβέρνησης ώστε το νέο σχήμα που θα προκύψει να είναι συνεκτικό και να μην έχει «καπετανάτα» υπογράμμισε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι «αν θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα χρειάζεται αυτή η κυβέρνηση να μείνει, να ολοκληρωθεί η συμφωνία, να επανέλθει η οικονομία και να αρχίσουμε βήμα-βήμα να διορθώνουμε τις παθογένειες» και εκτίμησε ότι «ουδείς από τα άλλα κόμματα ή την εσωκομματική αντιπολίτευση επιχειρεί να ρίξει την κυβέρνηση γιατί αν πέσει ο Τσίπρας, πέφτει η χώρα».

Σε ό,τι αφορά τις διαφοροποιήσεις που υπήρξαν στον ΣΥΡΙΖΑ κατά την ψηφοφορία στη Βουλή ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παραδέχθηκε ότι «χθες το γυαλί ράγισε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε ότι «ένας σημαντικός αριθμός ψήφισε αντίθετα από αυτά που ζήτησε ο Πρωθυπουργός γιατί έχουν ατζέντα τη δραχμή».

Καταλήγοντας ο κ. Παπαδημούλης κατέστησε σαφές ότι «ο Τσίπρας από ηγέτης ενός αριστερού κόμματος γίνεται αριστερός ηγέτης, δεν θα γίνει όμηρος ούτε του κόμματος της δραχμής, ούτε του παλιού κοινωνικού κατεστημένου».