Μεϊμαράκης: Θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας

Για κρίσιμες στιγμές για τη χώρα έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος τόνισε ότι η Ν.Δ. πάντα συνέβαλλε δημιουργικά στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και το ίδιο θα κάνει και τώρα.

“Η ΝΔ θα συνεχίσει να συμβάλλει στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και αύριο θα καταθέσουμε προτάσεις που μπορούν να μας οδηγήσουν έξω από το αδιέξοδο. Θα περιμένουμε τις προτάσεις που είπε ο κ. Τσίπρας ότι έχει, ως πρωθυπουργός της χώρας”, σημείωσε και συμπλήρωσε πως”δεν μας έχει ζητηθεί να συμμετέχουμε σε εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης”.

«Οι πολίτες ενωμένοι αξίζουν μια καλύτερη προοπτική», τόνισε και δήλωσε πως η Ν.Δ. είναι έτοιμη να καταθέσει στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών προτάσεις που μπορούν να οδηγήσουν έξω από το αδιέξοδο. Η Ν.Δ. δεν αρνήθηκε να συμβάλλει ποτέ, ακόμα και με πολιτικό κόστος».

Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στο κόμμα μετά την παραίτηση του προέδρου Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι «με σεβασμό στην ιστορία της Ν.Δ., θα πορευτούμε για τις διαδικασίες που απαιτούνται. Η ΝΔ βαδίζει σύμφωνα με τις καταστατικές διατάξεις του κόμματος. Ευχαριστώ τον κ. Σαμαρά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε”.