Άγριος καβγάς στον αέρα Μακρή-Παπαδόπουλου με βαρείς χαρακτηρισμούς

Έντονο φραστικό επεισόδιο με σκληρές εκφράσεις σημειώθηκε σήμερα πρωί στον ΑΝΤ1 ανάμεσα στην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο. Όλα ξεκίνησαν όταν συζητούσαν τις καταγγελίες του Βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη ο οποίος χθες από τη Βουλή κατήγγειλε ότι στελέχη του Μαξίμου με τη συνεργασία στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους προετοιμάζουν τη μετάβαση στη δραχμή.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί τον υπερασπίζεστε; Από ό,τι ξέρω οι καταθέσεις της οικογενείας σας είναι στο εξωτερικό και μάλιστα αφορολόγητες» ανέφερε η κ. Μακρή απευθυνόμενη στον κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Όταν ο κ. Παπαδόπουλος αντελήφθη ότι η αιχμή αυτή αφορούσε τον ίδιο εξεμάνη: «Τι λέει αυτό το νούμερο; Ξεφτιλισμένη, ντροπή σου, ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ που σε μάζεψε, φασίστρια, άθλια, πολιτικό σκουπίδι, κάθαρμα!. Τι ξέρεις για την οικογένειά μου; Ο πατέρας μου έχει πεθάνει!. Είναι δυνατόν κ. Παπαδάκη να μιλάει έτσι για κάτι που δεν ξέρει, για ανθρώπους που δεν ζουν;» συνέχισε έξω φρενών ο κ. Παπαδόπουλος.

Εκείνη την στιγμή ο κ. Παπαδόπουλος ετοιμάστηκε να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό πλατό συνεχίζοντας να είναι οργισμένος και φωνάζοντας στην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι «κλώνος της Κωνσταντοπούλου» με την κ. Μακρή να απαντά ότι «είναι τιμή να είσαι κλώνος της Ζωής Κωνσταντοπούλου».

Καθ’ όλη τη διάρκεια του περιστατικού η κ. Μακρή παρέμεινε ατάραχη και ζήτησε από τον δημοσιογράφο αν θέλει να της υποβάλει μήνυση ενώ δεν δίστασε να ζητήσει on air αντίγραφο της εκπομπής για να το στείλει στον εισαγγελέα.