Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου και Κοσιώνη στο ΣΚΑΙ

Σε τηλεοπτικό καβγά εξελίχθηκε η συνέντευξη που πήρε η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη από την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, χθες το βράδυ, σχετικά με το δημοψήφισμα της κυβέρνησης και την επόμενη ημέρα για τη χώρα μας. Ο διάλογος ανάμεσα στις δύο κυρίες πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ανεβασμένους τόνους με την κ. Κωνσταντοπούλου να κάνει συνεχώς παρατηρήσεις στη δημοσιογράφο για τις ερωτήσεις που της έθετε, για τον χρόνο που της διέθετε για να απαντήσει και για τον τρόπο με τον οποίο ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι παρουσιάζει τις ειδήσεις.

Μάλιστα η κ. Κωνσταντοπούλου δεν δίστασε να απευθυνθεί στη δημοσιογράφο και να υπαινιχθεί ότι «είχαμε την κυρία Σπυράκη, μπορεί να έχουμε και άλλους δημοσιογράφους στα ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων, μπορεί και των ιδίων», ενώ σε άλλο σημείο του διαλόγου ρώτησε τη δημοσιογράφο: «Πότε ασχοληθήκατε με τους ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε;»

«Δεν θέλετε να κάνετε συνέντευξη, κυρία Πρόεδρε. Με διακόπτετε συνέχεια» είπε φανερά εκνευρισμένη η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ στην Πρόεδρο της Βουλής, η οποία με τη σειρά της την κατηγόρησε ότι δεν την αφήνει να ολοκληρώνει τις απαντήσεις της, την ειρωνεύεται και ότι οι διατυπώσεις των ερωτήσεων της δεν είναι σωστές. «Προφανώς δεν είμαι τόσο έξυπνη» της απάντησε η δημοσιογράφος.

«Να κάνω εγώ τις ερωτήσεις και εσείς να απαντάτε» σημείωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να της ανταπαντήσει η δημοσιογράφος ότι «νιώθω πραγματικά ότι σας ενοχλούν οι ερωτήσεις. Με ενδιαφέρει να γίνει μια συζήτηση με ειρμό».

«Αν θέλετε να σας απαντήσω θα πρέπει να πάψετε να με διακόπτετε» επανήλθε η Πρόεδρος της Βουλής για να λάβει την απάντηση «ναι αλλά θα ξημερώσουμε κ. Κωνσταντοπούλου».

Ο καβγάς των δύο γυναικών συνεχίστηκε όταν η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις αιτιάσεις πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης που υποστηρίζουν ότι υπάρχει διασύνδεση με το περίφημο «λόμπι της δραχμής», λέγοντάς της: «Σας συνδέουν με το λόμπι της δραχμής» και η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου διερωτήθηκε: «Ποιος; Ο κ. Μητσοτάκης; Η κυρία Μπακογιάννη; Ο κ. Μπακογιάννης;», φράση την οποία η δημοσιογράφος θεώρησε ως προσωπικό υπαινιγμό για τη σχέση που έχει με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη. «Αυτό που κάνετε είναι ανήθικο» είπε φανερά ενοχλημένη η κ. Κοσιώνη.

Στη συνέχεια και μετά μετά τις επανειλημμένες «αρνητικές» αναφορές της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος κατά την Πρόεδρο της Βουλής τάσσεται υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα και καθοδηγεί αναλόγως τους πολίτες, η Σία Κοσιώνη είπε: «Εγώ καθοδηγούμαι από τη συνείδησή μου. Μπορώ να σας κανονίσω μια συζήτηση με την κύριο Αλαφούζο, αφού κατηγορείτε συνέχεια το κανάλι και να κάνετε μια δημόσια συζήτηση. Εγώ δημοσιογράφος είμαι και σας θέτω ερωτήματα». «Διατυπώσατε κάποια κριτική για την επιλογή των δανειστών να μην εκταμιεύουν τις δόσεις» την κατηγόρησε η κ. Κωνσταντοπούλου.