ΝΔ: Κορυφώνεται η κοροϊδία, όχι η διαπραγμάτευση

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προσωπικά και κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η ΝΔ μετά το πέρας της συνεδρίασης του Άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά.

«Μέχρι τώρα μας έλεγαν ότι καθαρογράφεται η συμφωνία. Δεν ξεκινά τώρα η πραγματική διαπραγμάτευση, τώρα κορυφώνεται η κοροϊδία του ελληνικού λαού. Δεν ξεκινά σήμερα η μάχη του κ. Τσίπρα για να μείνουμε στην Ευρώπη, σήμερα τελειώνει η ψευδαίσθηση ότι ο κ. Τσίπρας αγωνίζεται για τη παραμονή μας στο ευρώ και στην Ευρώπη» τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη, στην οποία κατηγορεί ανοιχτά τον Πρωθυπουργό ότι «σπρώχνει τη χώρα σε αδιέξοδο, ανεβάζει τον λογαριασμό στα ύψη και οδηγεί σε ρήξη και καταστροφή».

Στην ανακοίνωση τίθεται επίσης το ερώτημα «μήπως τελικά αυτή ήταν η κρυφή τους ατζέντα» της κυβέρνησης και υπογραμμίζεται ότι η χώρα χρειάζεται νέα πολιτική. «Τέρμα τα ψέματα, επαναφέρουμε τη πρόταση μας για εθνική συνεννόηση» αναφέρει η ανακοίνωση και προαναγγέλλει πρωτοβουλίες της ΝΔ σε επίπεδο θεσμικών, κοινωνικών και πατριωτικών δυνάμεων. «Η ΝΔ θα σταθεί δυναμικά απέναντι στην επιχειρούμενη από την κυβέρνηση καταστροφική απομόνωση της Ελλάδας» καταλήγει ο κ. Καραγκούνης.