Λοβέρδος: «Ο Γιάνης Βαρουφάκης ο χειρότερος Υπουργός μετά τη μεταπολίτευση»

Σφοδρή κριτική στον Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος τονίζοντας ότι «είχε την τύχη της Ελλάδας στα χέρια του και την έπαιξε στα ζάρια».

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι «ο Υπουργός των Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, είναι ο χειρότερος Υπουργός μετά τη μεταπολίτευση. Το λένε οι ίδιοι τώρα, το λένε μέσα στο κόμμα. Είχα φανεί υπερβολικός αλλά η εμπειρία μου με έκανε να διαβάζω με τρόπο πάρα πολύ διεισδυτικό τις πρώτες τους αντιδράσεις» και πρόσθεσε ότι «είναι ένας Υπουργός που η τύχη της χώρας ήταν στα χέρια του για κάποιους μήνες, και την έπαιξε στα ζάρια».

Κληθείς να σχολιάσει την στάση του Πρωθυπουργό απέναντι στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι «διευθύνει μια πορεία που έχει βάλει τη χώρα σε Grexit, η χώρα είναι σε τροχιά εξόδου και αυτά τα οποία λένε όλοι πια οι ηγέτες στην Ευρώπη και στον πλανήτη, ακόμα και ο Πρόεδρος της Ρωσίας, είναι πάρα πολύ σαφή και δυστυχώς για την κυβέρνηση αποτελεί κόλαφο και για τον ελληνικό λαό έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο». Παράλληλα υπογράμμισε ότι ο Πρωθυπουργός διευθύνει ένα κόμμα και μία κυβέρνηση που είναι κομμένη στη μέση και εκτίμησε ότι «δεν υπάρχει καμία ελπίδα για την κυβέρνηση αυτή».