Φραστική επίθεση εναντίον του Προέδρου της ΝΔ στις Σέρρες

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από τις Σέρρες, όπου επισκέφθηκε τις πληγείσες προ δύο μηνών από πλημμύρες περιοχές, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς ήταν επικριτικός απέναντι στην κυβέρνηση επειδή δεν έχει κάνει ακόμη αίτημα αποζημίωσης των πληγέντων από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλληλεγγύης, αλλά και για το νομοσχέδιο που προβλέπει τη φορολόγηση των αγροτικών επιδοτήσεων, το οποίο όπως δήλωσε η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα ψηφίσει.

«Πέφτουν οι μάσκες εκείνων οι οποίοι λέγανε ότι θα ακολουθήσουν φιλοαγροτική πολιτική. Εδώ, βάζουν ξαφνικά, για πρώτη φορά, για αυτούς που έχουν πάνω από 12.000 ευρώ επιδοτήσεις, φορολογία στην αγροτική επιδότηση που δέχεται ο Έλληνας αγρότης από την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Κατά την επίσκεψή του στις Σέρρες ο κ. Σαμαράς δέχτηκε φραστική επίθεση από αγρότες οι οποίοι προσήχθησαν στην αστυνομία. Τα τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι επρόκειτο για άτομα που διαμαρτυρήθηκαν επειδή η κυβέρνηση Σαμαρά είχε καθυστερήσει να δώσει τις αποζημιώσεις για τη χαλαζόπτωση του Ιουνίου του 2014. Όπως μεταδίδουν τα serraikanea ακούστηκαν ύβρεις όπως: «Είσαι αλήτης, ήρθαμε στην Κηφισιά να σε δούμε κι εσύ μας έπνιξες στα χημικά».