Στημένη προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει η ΝΔ για το επεισόδιο με τον Σαμαρά στις Σέρρες

Για στημένη προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή περιστατικό φραστικής επίθεσης κατά του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά χθες σε περιοχή των Σερρών, κάνουν λόγο στη ΝΔ. Σύμφωνα με στελέχη της ΝΔ, ο κ. Σαμαράς δέχθηκε επίθεση με ύβρεις από δύο συγκεκριμένα άτομα χθες το απόγευμα στις 20:15, την ώρα που τον περίμεναν περίπου 100 άτομα. Η Αστυνομία απομάκρυνε τους δύο ανθρώπους που δημιούργησαν το πρόβλημα και τους πήγε για εξακρίβωση στοιχείων.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης επικοινώνησαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή και ξεκαθάρισαν ότι δεν επιθυμούν τη δίωξη αυτών των ανθρώπων και το περιστατικό δεν γράφτηκε στο βιβλίο συμβάντων, ούτε ως προσαγωγή. Από τη ΝΔ καταγγέλλουν ότι αυτοί οι άνθρωποι παρότι τους είπαν από την αστυνομία ότι μπορούν να αποχωρήσουν, παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα επί μισάωρο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν από τη ΝΔ τα άτομα αυτά στη συνέχεια επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ και μια δικηγόρο, η οποία ήταν υποψήφια του κυβερνώντος κόμματος, πρόσωπα τα οποία προσήλθαν στο αστυνομικό τμήμα και έφυγαν λίγο μετά, μαζί με τους ανθρώπους που είχαν εξυβρίσει τον Πρόεδρο της ΝΔ.