Ν. Δένδιας: "Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι δεν πάμε καθόλου καλά"

Τον έντονο προβληματισμό του για τα χαμηλά ποσοστά που λαμβάνει η Νέα Δημοκρατία και την χαμηλή απήχηση που εμφανίζει στους πολίτες εξέφρασε ο Βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας, επικαλούμενος τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙμ ο Βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι θα «πρέπει ως Νέα Δημοκρατία να αλλάξουμε πορεία» και σημείωσε ότι «οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ως ΝΔ δεν πηγαίνουμε καθόλου καλά». Ο κ. Δένδιας υποστήριξε ότι την ευθύνη για την πορεία του κόμματος την έχουν και στελέχη που βολεύονται με την σημερινή κατάσταση και άσκησε δριμεία κριτική και στην κυβέρνηση αναφέροντας ότι «πολύ κουβέντα βλέπω στην κυβέρνηση, δουλειά δεν βλέπω» και δεν δίστασε να εκφράσει τους φόβους του ότι «οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης είναι αστήρικτες».

Επιπλέον επισήμανε ότι «η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και η οικονομία βουλιάζει» ενώ αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας σήμερα υπενθύμισε ότι «επί δύο χρόνια δεν υπήρχαν σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και λυπάμαι για το μήνυμα που εκπέμπει η κυβέρνηση».

Κληθείς να σχολιάσει τον προπηλακισμό του Γιάνη Βαρουφάκη το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή των Εξαρχείων ο κ. Δένδιας τόνισε ότι «η Πολιτεία δεν μπορεί να αποδεχθεί την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια. Ο κ. Βαρουφάκης και κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να πηγαίνει όπου αυτός κρίνει».