Μήνυμα ενότητας στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και πλήθος στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, 17 χρόνια μετά τον θάνατό του, στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στη Φιλοθέη.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήρθε μαζί με τον Νίκο Δένδια και τον Γιάννη Αγγέλου, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς αντήλλαξε θερμή χειραψία με τον Προκόπη Παυλόπουλο. Θερμό ασπασμό είχαν επίσης ο Κώστας Καραμανλής με τη Μαριέττα Γιαννάκου. Στο μνημόσυνο παρέστησαν επίσης οι Πέτρος Μολυβιάτης, Αχιλλέας Καραμανλής, και ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης από το Ίδρυμα Καραμανλή.

Παρόντες ήταν επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ανάμεσα στους πρώην βουλευτές που έδωσαν το παρών ήταν και ο Αθανάσιος Νταβλούρος, ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος και ο Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος.

Σημειώνεται ότι προκειμένου να παραστεί ο πρόεδρος της Ν.Δ μετατέθηκε για σήμερα η αρχικώς προγραμματισθείσα για την Τετάρτη τελετή, καθώς απόψε το βράδυ ο κ.Σαμαράς θα μιλήσει στην κοινοβουλευτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Στρασβούργο και αύριο θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Ευρωβουλής Μάρτιν Σουλτς, τον πρόεδρο της Συμμαχίας των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη Γκι Φερχόφσταντ και τον επικεφαλής της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Τζιάνι Πιτέλλα.

mnimosuno 1

mnimosino 2

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Π  ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ Π

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Π  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Κ

mnimosino 4

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ  ΣΑΜΑΡΑΣ Α  ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Ν