Πιτσιόρλας για επένδυση στο Ελληνικό: «Mέσα στο 2018 θα δούμε μπουλντόζες»

Ο υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας, σε σημερινή συνέντευξή του εμφανίστηκε βέβαιος ότι μέχρι το τέλος του 2017 θα έχει εκδοθεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα που απομένει για τα έργα στο Ελληνικό κι ότι ακόμη θα έχει προκηρυχτεί και ο διαγωνισμός για το καζίνο. Ακόμη δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «μέσα στο 2018 θα δούμε μπουλντόζες στο Ελληνικό».

Στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Πιτσιόρλας αναφερόμενος στο θέμα των αρχαιοτήτων είπε ότι η ύπαρξη τους είναι πλεονέκτημα για τη χώρα, και οι επενδύσεις θα πρέπει να γίνονται με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση της χώρας. «Πρέπει πάντα βρίσκουμε την κατάλληλη ισορροπία» τόνισε.

Ακόμη, έκανε αναφορά στη σημερινή επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα, λέγοντας ότι: «Θέλει να δώσει το στίγμα του για τα μεγάλα θέματα της Ευρώπης. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις διαπιστώσεις με ψυχραιμία και μέτρο» συμπλήρωσε, για να σημειώσει: «φαίνεται ότι υπάρχει συναντίληψη με το Παρίσι για τα μεγάλα θέμα της Ευρώπης».