Νέα Υπουργός Εργασίας: Έχουμε συγκεκριμένη στρατηγική για τα εργασιακά

Η νέα Υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου δήλωσε προσερχόμενη στη Βουλή για το πρώτο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης υπό τη νέα του σύνθεση ότι: «Η στρατηγική της κυβέρνησης για τα εργασιακά είναι συγκεκριμένη, και το έργο στο υπουργείο Εργασίας θα συνεχιστεί συλλογικά»

«Στις 14 Νοεμβρίου περιμένουμε τους δανειστές για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για τα εργασιακά» τόνισε η νέα υπουργός Εργασίας.

Να σημειώσουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Εφη Αχτσιόγλου κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

«Το μεγάλο βάρος της διαπραγμάτευσης στα εργασιακά θα το επωμιστεί μία νέα συνάδελφος αλλά εξαιρετικά ικανή, που αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο Εργασίας και είμαι βέβαιος ότι θα έχει τη στήριξη όλων μας για να πετύχει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός για την 31χρονη κ. Αχτσιόγλου, η οποία είναι το νεότερο μέλος της κυβέρνησης.

Ενώ επίθεση στην κυβέρνηση, και στην κ. Αχτσιόγλου προσωπικά, εξαπέλυσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Για τους ανέργους και τους συνταξιούχους δεν υπάρχει διαφορά εάν τους κοροϊδεύει ο κ. Κατρούγκαλος ή η τέως διευθύντρια του γραφείου του, που τώρα έγινε υπουργός. Ο κ. Τσίπρας είναι αμετάκλητα αποκομμένος από την κοινωνία και τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.