"Ψήνονται" συνεργασίες στα κανάλια- Φήμες για συνάντηση Καλογρίτσα-Κοντομηνά

Οι πρώτες προσπάθειες συνεργασίας στο νέο τηλεοπτικό τοπίο που δημιουργείται φαίνεται ότι βρίσκονται επί θύραις μετά και τις χθεσινές συναντήσεις των επιχειρηματιών με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha Δημήτρη Κοντομηνά φέρεται να είχε εντός της ημέρας συνάντηση με τον Βλαδίμηρο Καλογρίτσα, έναν εκ των νέων καναλαρχών μετά τη δημοπράτηση των αδειών.

Παράλληλα σύμφωνα με το protothema.gr ο Δημήτρης Κοντομηνάς  μιλώντας το μεσημέρι της Τρίτης στα κορυφαία διοικητικά στελέχη του Alpha, τόνισε οτι ο σταθμός θα εξακολουθήσει να λειτουργεί.

«Εγώ τους βοήθησα γιατί είναι νέοι άνθρωποι και πίστευα ότι θα βοηθήσουν τη χώρα, αλλά η πολιτική τους και οι επιλογές τους στην οικονομία οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή” υπογράμμισε ο κ. Κοντομηνάς και πρόσθεσε ότι “προσωπικά με κυνηγούν με μια ανύπαρκτη δικαστική υπόθεση για να με έχουν όμηρο και προσπαθούν να κλείσουν τον Alpha για να δώσουν τα κανάλια στους εκλεκτούς τους. Δεν πρόκειται, όμως, να κλείσουμε και έχουμε ήδη επεξεργαστεί τρόπους για να μείνουμε ζωντανοί”.