Bild: Τελευταία διορία στον Τσίπρα να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις έως τα μέσα Ιανουαρίου

Έως τα μέσα Ιανουαρίου δίνει διορία η τρόικα στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις τις οποίες έχει υποσχεθεί όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός από την ώρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του μέχρι σήμερα συνεχώς κάνει κόλπα.

Σύμφωνα με το άρθρο της Bild που φέρει τον τίτλο «Ο Τσίπρας κάνει κόλπα με τις συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις» σημειώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας μεταθέτει για το νέο έτος σημαντικές και σκληρές μεταρρυθμίσεις και παρατηρεί ότι αυτό το κάνει χωρίς να έχει πρώτα συνεννοηθεί με τους δανειστές. “Πρόκειται για μεταρρυθμίσεις οι οποίες πρέπει να περάσουν ως νόμος από τη Βουλή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου” προσθέτει η γερμνική εφημερίδα.

Στο άρθρο της η Bild διευκρινίζει ότι μπορεί σήμερα να τίθεται προς ψήφιση ένα μεγάλο νομοθετικό πακέτο, όμως με συνοπτικές διαδικασίες ο ηγέτης της Ριζοσπαστικής Αριστεράς άφησε να διαγραφούν από την ημερήσια διάταξη τρία αμφιλεγόμενα νομοσχέδια τα οποία δεν θέλει να εγκρίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.