Στη Βουλή οι ρυθμίσεις για χρέη άνω του ενός εκατομμυρίου €

Για την κατάθεση στη Βουλή στοιχείων σχετικά με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, με χρέη άνω του 1 εκατ. ευρώ, οι οποίοι εντάχθηκαν στις τελευταίες ρυθμίσεις, δεσμεύτηκε ο αρμόδιος Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης την Τετάρτη.

 Ο κ.Αλεξιάδης, σημειώνει το ethnos.gr, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την παραχώρηση του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδας στον ΟΠΑΠ.

Στη διάρκειά της υπήρξε έντονη αντιπαράθεση σχετικά με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ για αθέτηση όλων των προεκλογικών του δεσμεύσεων.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει άμεσα στη Βουλή πίνακα, όχι πάντως με ονόματα όπως διευκρίνισε, αλλά με συγκεντρωτικά στοιχεία, για όσους έχουν υπαχθεί στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων χρεών άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ο κ.Αλεξιάδης επιτέθηκε στην αντιπολίτευση, λέγοντας «εμείς προχωρούμε, τα αλλάζουμε όλα δεν αφήνουμε πίσω μας γκρίζες ζώνες. Εσείς θέλετε να πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να ξαναέρθει το καθεστώς φαυλότητας που μας έφερε εδώ που μας έφερε και αναγκαζόμαστε να κάνουμε ότι κάνουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.