Στόχος της Ευρώπης η νέα γενιά κινέζων ταξιδιωτών

Απευθείας πτήσεις, πληροφορίες στα κινέζικα και visa οι τρεις παράγοντες

 

Οι απευθείας πτήσεις, η διάθεση πληροφορίας στα κινέζικα και η ευκολία απόκτησης visa, αποτελούν τους κρισιμότερους παράγοντες για την επιτυχή προσέλκυση τουρισμού από την Κίνα. Αυτά τα τρία στοιχεία προκύπτουν από την προσπάθεια οργανισμών τουρισμού ευρωπαϊκών πόλεων, οι οποίοι στόχευσαν στην κινεζική αγορά.

Προτεραιότητα αποτελούν επίσης οι νεαρότερες ηλικίες ταξιδιωτών, οι οποίοι ταξιδεύουν για αναψυχή, αναζητούν ουσιαστικές εμπειρίες και είναι διατεθειμένοι να ταξιδέψουν μακριά προκειμένου να τις βιώσουν.

Εκτενή μελέτη των πρακτικών δεκατριών ευρωπαϊκών πόλεων για την προσέλκυση τουρισμού από την Κίνα πραγματοποίησε η Υπεύθυνη Νέων Αγορών του Οργανισμού Τουρισμού Κοπεγχάγης Signe Jungersted. Τις αποτελεσματικότερες από αυτές τις πρακτικές θα παρουσιάσει στο συνέδριο Hospitality.Next: Top Profitability Practices, στις 18 Νοεμβρίου στην Αθήνα, της Boussias Communications.

Το εύρος του προϋπολογισμού που διαθέτουν οι ευρωπαϊκές πόλεις για την προσέλκυση κινέζων τουριστών κυμαίνεται μεταξύ μηδέν και 100.000 ευρώ, καθώς τα ποσά που διαθέτουν οι οργανισμοί τουρισμού ευρωπαϊκών πόλεων είναι περιορισμένα γενικότερα.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Διαβάστε τη συνέχεια:

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=650219