Στον όμιλο Λάτση η Αναστασία Σακελλαρίου, πρώην CEO του ΤΧΣ

Στον όμιλο Λάτση εντάσσεται, σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει ρεπορτάζ του capital.gr, η κ. Αναστασία Σακελλαρίου, πρώην διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Η κ. Σακελλαρίου είχε υποβάλει την παραίτησή της στις 7/5/2015 στον τότε υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη. Η παραίτησή της είχε ζητηθεί από την κυβέρνηση, καθώς το όνομα της κ. Σακελλαρίου είχε εμπλακεί στην υπόθεση του Ταχυδρομικού  Ταμιευτηρίου, όπου υπήρξε στέλεχος και μέλος της επιτροπής χρηματοδοτήσεων κατά το έτος 2012.

Σημειώνεται, ωστόσο, η κ. Σακελλαρίου δεν είχε καταδικαστική απόφαση εις βάρος της και σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε εκδώσει το ΤΧΣ κατά την υποβολή της παραίτησής της, βάσει του καταστατικού του νόμου 3864/2010 δεν συνέτρεχε νομικό κώλυμα για τη συνέχιση της άσκησης των καθηκόντων της.

Πριν από τη θητεία της στο ΤΧΣ, η κ Σακελλαρίου είχε εργαστεί στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ως Επικεφαλής στο γραφείο Διαχείρισης Κινδύνων και νωρίτερα ως σύμβουλος στην Τράπεζα Πειραιώς. Αυτά από το 2009 και μετά οπότε ήρθε στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου εργάστηκε στη Deutsche Bank, στη Citi και στην Credit Suisse.