Ο πρώην βουλευτής που ετοιμάζεται να πάει στο Nomads

Ο δεύτερος κύκλος του Nomads έρχεται σε λίγο καιρό στις οθόνες μας, ένα πρότζεκτ στο οποίο ποντάρουν πολλά οι άνθρωποι του ΑΝΤ1.

Το παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει λοιπόν, αλλά με πολλές και σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο κύκλο.

Η κυριότερη αλλαγή έχει να κάνει με το μέρος που θα γυριστεί το reality (Μαδαγασκάρη), αλλά και με τον παρουσιαστή, καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα παραχωρήσει το τιμόνι της εκπομπής σε κάποιον άλλον άντρα, πιθανότατα στον Σάββα Πούμπουρα.

Και ενώ οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, τα πρώτα ονόματα που θα πλαισιώσουν την ομάδα των διασήμων έχουν αρχίσει να ακούγονται. Κώστας Μαρτάκης, Βαλάντης, Γιώργος Καράβας, Άγης Εμαμανουήλ, Κάτια Τσόβγκαν και Δημήτρης Βλάχος είναι οι πρώτοι που συζήτησαν με το κανάλι για να πάρουν σειρά οι Ηλίας Βαλάσης, Κατερίνα Στικούδη, Courtney Parker, Γιώργος Τσαλίκης και Βίκυ Κουλιανού.

Το όνομα όμως που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες και αν επιβεβαιωθεί θα κάνει πάταγο είναι άλλο. Πρόκειται για γνωστό, πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με θητεία και στη Βουλή.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ανατολάκη, που αν μπει στο παιχνίδι είναι σίγουρο ότι θα στρέψει τα βλέμματα  φίλων και εχθρών, πάνω του.

Πηγή: dailymedia.gr