Η αγέλαστη σχεδιάστρια μόδας γίνεται σήμερα 41 χρονών

Ο λόγος γίνεται για την Victoria Beckham που σήμερα σβήνει τα 41 της κεράκια. Η πρώην ποπ τραγουδίστρια θεωρείται μία από τις πιο πετυχημένες γυναίκες του Hollywood.

Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια έχει καταφέρει να γίνει σπουδαία επιχειρηματίας με σημαντική επιρροή στη βιομηχανία της μόδας.

Το στυλ της είναι μοναδικό ενώ είναι ολοφάνερο ότι τα αγαπημένα της χρώματα είναι το μαύρο και το λευκό.

Δείτε κάποιες από τις black&white εμφανίσεις της:

??????????????????????????????????????????????

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

?????????????????????????????

??????????????????????????????????????????????

???????????????????????????????????????????????????????????????????????

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

???????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????