Η πιο κομψή Ιταλίδα στον κόσμο έγινε 53 χρονών!

Ο λόγος γίνεται για την ανατρεπτική Anna Dello Russo, η οποία σβήνει σήμερα τα 53 της κεράκια και – όπως είχε δηλώσει η ίδια στο παρελθόν – ‘ δεν της καίγεται καρφί’.

Γελαστή, μορφωμένη και ακομπλεξάριστη η πιο κομψή Ιταλίδα, δημιούργησε το περιοδικό Vogue Ιταλίας και τώρα είναι επικεφαλής στο ομώνυμο περιοδικό στην Ιαπωνία. Είναι επίσης σύμβουλος μόδας σε μεγάλους σχεδιαστές.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Γεννήθηκε το 1962 στο Μπάρι της Ιταλίας. Στη Wikipedia αναφέρει ότι όταν ήταν 12 ετών όταν την ρώτησε ο μπαμπάς της τι δώρο θέλει να της κάνει και εκείνη του απάντησε «μια τσάντα Gucci». Σπούδασε ιστορία τέχνης και λογοτεχνία και “έστησε” το περιοδικό Vogue Ιταλίας.

Επιχειρηματικά είναι πολύ ισχυρή και έκανε τη δική της βιομηχανία αρωμάτων ενώ σχεδιάζει ρούχα για την μάρκα H&M.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Το στυλ της είναι μοναδικό και βρίσκεται έτη φωτός μπροστά. Έχει το ταλέντο να συνδυάζει ακριβούς οίκους μόδας με φθηνούς και άγνωστους σχεδιαστές και το αποτέλεσμα να βγαίνει άκρως εντυπωσιακό.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Στόχος της είναι να ξεπεράσει τις άλλες δύο «Βασίλισσες» της μόδας, Anna Wintour και Carine Roitfeld, με το εκκεντρικό και απόλυτα αυθεντικό ιταλικό στυλ της.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Μερικά αξιοσημείωτα quotes της:

«Όταν δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με το ντύσιμό σου, έχεις κατάθλιψη». 

«Αν σε απασχολεί να νιώθεις χαλαρός, ποτέ δεν θα πετύχεις το απόλυτο LOOK». 

«Η μόδα είναι μια μούσα. Πρέπει να την ξελογιάσεις». 

«Επέλεξε βραδινό στυλ για μια πρωινή εμφάνιση. Είναι απρόβλεπτο». 

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????