Η 'μητέρα των δράκων' εξώφυλλο στη Vogue

Η Βρετανίδα ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones», πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου της Αμερικανικής Vogue. 

Η 28χρονη βρετανίδα φωτογραφήθηκε λίγο πριν από την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου της σειράς Game of Thrones, όπου υποδύεται την Daenerys Targaryen – aka Khaleesi. Αν και το φυσικό χρώμα των μαλλιών της είναι καστανό, ενόψει της πρεμιέρας της πολυσυζυτημένης σειράς η πανέμορφη ηθοποιός φωτογραφήθηκε ξανθιά.

 Στο  εξώφυλλο φοράει floral δημιουργία του οίκου Christian Dior.

mesa-550x720

Σύμφωνα με τον ξένο ειδησιογραφικό τύπο, η Emilia Clarke , όπως και οι άλλοι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς, κερδίζουν 7 εκατομμύρια δολάρια τη σαιζόν. Τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει η παραγωγή της έβδομης (και ίσως τελευταίας) σεζόν της σειράς. Ακόμη, έχει προταθεί για Emmy καλύτερης ηθοποιού Β΄ρόλου, έχει υποδυθεί την κόρη του Jude Law στην ταινία Dom Hemingway (2013) και έχει ενσαρκώσει τη θρυλική Holly Golightly στο Broadway, στο ανέβασμα του Breakfast At Tiffany’s.

Φέτος το καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει στο blockbuster Terminator Genisys, δίπλα στον Arnold Schwarzenegger.

Η μεγάλη αναγνωρισιμότητα που της χάρισε η σειρά είχε ως αποτέλεσμα να της προταθεί και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι -πρόταση την οποία απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί είχε ήδη ξανακάνει «γυμνό» και δεν ήθελε να είναι κάτι που την χαρακτηρίζει στην πορεία της.

Τέλος, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα ψηφοφορίας της ιστοσελίδας askmen.com,  η Emilia Clarke πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones», είναι η πιο «ποθητή γυναίκα στον κόσμο» για το 2014, παίρνοντας τα «σκήπτρα» από την Αμερικανίδα Τζένιφερ Λόρενς, η οποία είχε αποσπάσει την πρωτιά τη χρονιά που μας πέρασε.