Γνωστή τηλεπερσόνα δεν μπορεί να κάνει άλλο παιδί...

Η Κιμ Καρντάσιαν έμαθε πρόσφατα ότι δεν μπορεί να κάνει άλλο παιδί. Οι γιατροί που την εξέτασαν της είπαν ότι μπορεί να κάνει άλλο παιδί μόνο με παρένθετη μητέρα.

Όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, η σταρ μπήκε πρόσφατα στο νοσοκομείο για μια επείγουσα επέμβαση αφαίρεσης πλακούντα από τη μήτρα της.

Η 34χρονη Κιμ ενημερώθηκε από έναν ειδικό γιατρό γονιμότητας ότι κατά 99% δεν θα μπορέσει να κυοφορήσει ένα μωρό και ότι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσει παιδί είναι μέσω μιας άλλης γυναίκας.

kim1_27

Η Κιμ κλαίγοντας είπε: «Δεν θέλω τίποτε περισσότερο σε αυτή τη Γη απ’ το να μείνω έγκυος ξανά και θα έδινα όσα λεφτά έχω για να το ξαναζήσω. Η παρένθετη μητρότητα με τρομάζει, δεν τη θέλω. Δεν θα τολμούσα να ζητήσω από καμία γυναίκα να το κάνει αυτό. Κι αν ήταν ανισόρροπη; Αν το ‘σκαγε με το παιδί μου;»…

Και συνέχισε: «Παραπονιόμουν τόσο πολύ όταν ήμουν έγκυος και το μισούσα που συνέβαινε αυτό, που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα παρακαλούσα να μείνω έγκυος».

kim708_6

Ο γιατρός που την παρακολουθεί της είπε: «Μπορείς να μείνεις ακόμα έγκυος, αλλά αυτό κρύβει σοβαρούς κινδύνους για το έμβρυο. Η παρένθετη μητρότητα είναι ο μόνος τρόπος για να έχεις μια όμορφη, υγιή εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωρό».

Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό «παραθυράκι» για να μείνει έγκυος η Κιμ Καρντάσιαν, που όμως θα πάρει αρκετό χρόνο. «Ευτυχώς, υπάρχει μια διαδικασία με την οποία θα μπορούσα να μείνω έγκυος μελλοντικά, όπως μου είπε ο γιατρός. Ωστόσο, θα πάρει αρκετό καιρό και είναι πολύ ενοχλητικό για μένα τα παιδιά μου να έχουν τόσα χρόνια διαφορά», κατέληξε η τηλεπερσόνα.