Γουέντι Κόνελι: Ποιά είναι η Ολλανδή που «έκλεψε» την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου

Μετά από 10 χρόνια σχέσης, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, απηύθυνε τον χαιρετισμό του έχοντας στις πρώτες σειρές των καθισμάτων καρφωμένο το βλέμμα της συντρόφου του Γουέντι Κόνελι πάνω του.

Πιο συγκεκριμένα, ο 72χρονος πολιτικός εμφανίστηκε στην εκδήλωση με τη σύντροφό του, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τα 50 έτη του ΠΑΣΟΚ, αδιαφορώντας για τα σχόλια των παρευρισκομένων.

O πρώην πρωθυπουργός κι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ το βράδυ της Τρίτης (3/9), έφτασε στους χώρους του Ζαππείου συνοδευόμενος από την 60χρονη πλέον σύντροφο του με την οποία γνωρίστηκε το 2014 στη Σκιάθο, όπου η Γούεντι Κονέλι διαθέτει κατοικία την οποία είχε αγοράσει μαζί με τον πρώην σύζυγο της.

Οι δύο τους φαίνεται να ερωτεύτηκαν από την πρώτη τους συνάντηση, ενώ τους ένωσε κι η μεγάλη τους αγάπη για τη γυμναστική. Μάλιστα η Γουέντι Κονέλι στην Ολλανδία διέθετε γυμναστήριο κι παρέδιδε μαθήματα personal training.

Η Γουέντι Κονέλι απέχει από ομιλίες του συντρόφου της, ενώ η μόνη της δημόσια παρουσία στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού ήταν το Φεβρουάριο του 2019.

Ήταν σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου στην Πάτρα. Κάθισε στην πρώτη σειρά των καλεσμένων δίπλα στα παιδιά του συντρόφου της Αντρίκο και Μαργαρίτα με τα οποία διατηρεί εξαίρετες σχέσεις.

Ωστόσο η παρουσία της, στο πλευρό του αγαπημένου της το βράδυ της 3ης Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο ήταν η πρώτη της σε μια τόσο μεγάλη εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ. Κάθισε δίπλα από τον Γιώργο Παπανδρέου στις πρώτη σειρά των καθισμάτων, φορώντας ένα μπεζ παντελόνι κι ένα άσπρο πουκάμισο.

Όπως ήταν αναμενόμενο η παρουσία της κέντρισε τα βλέμματα των παραβρισκόμενων, καθώς ακόμα και πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος την έβλεπαν για πρώτη φορά.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του Γιώργου Παπανδρέου στην εκδήλωση η Γουέντι Κονέλι, τον χειροκρότησε πολλές φορές ενώ δεν ήταν δύσκολο να διακρίνει κάποιος ότι ο έρωτας τους δεν έχει φθαρεί με την πάροδο των χρόνων.

Με πληροφορίες από Newsit.gr, Espresso