Τομ Χανκς: «Θερμό επεισόδιο» στις Κάννες με υπάλληλο

Παρέλαση διασήμων στο Φεστιβάλ των Καννών, από το οποίο δεν λείπουν οι τολμηρές εμφανίσεις, αλλά τα ευτράπελα. Ανάμεσα στους σταρς που έδωσαν το παρών είναι και ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον.

Το ζευγάρι περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Asteroid City». Ωστόσο, πολλοί σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι ο ίδιος και η σύζυγός του φάνηκαν εκνευρισμένοι.

Τι συνέβη;

Την ώρα που ο Τομ Χανκς πόζαρε στους φωτογράφους με τους συμπρωταγωνιστές της ταινίας, ένας υπάλληλος του Φεστιβάλ τον πλησίασε και στη συνέχεια φάνηκε να έχουν έναν έντονο διάλογο.

Στις φωτογραφίες ο ηθοποιός φαίνεται να είναι πολύ θυμωμένος, με την ηθοποιό και παραγωγό Ρίτα Γουίλσον να μιλά δυνατά κάνοντας κινήσεις με τα χέρια της.

Σύμφωνα με τη Dailymail, ο υπάλληλος του φεστιβάλ φαινόταν να δίνει εξηγήσεις στο ζευγάρι προσπαθώντας να εκτονώσει την κατάσταση.

Ωστόσο, ο Χανκς έδειχνε να είναι εκνευρισμένος σε όλη την διάρκεια που συνομιλούσαν στο κόκκινο χαλί. Μετά το επεισόδιο το ζευγάρι συνέχισε να περπατά στο κόκκινο χαλί και μάλιστα έκαναν και χορευτικές φιγούρες.

 

Η εξήγηση της Ρίτα Γουίλσον για το «επεισόδιο»

Η σύζυγος του ηθοποιού, λίγες ώρες μετά έδωσε τη δική της απάντηση μέσω μιας ανάρτησης στα instastories. Και υποστήριξε ότι δεν υπήρξε επεισόδιο, αλλά απλώς δεν καταλάβαιναν και δεν άκουγαν τι τους έλεγε ο υπάλληλος και η κίνηση που κάνει ο Τομ Χανκς είναι απλώς νόημα αν πρέπει να πάει προς εκείνη την κατεύθυνηση ή προς άλλη. «Αλλά αυτό δεν πουλάει»…σχολίασε για τις αντιδράσεις και τα δημοσιεύματα που έχουν προκαλέσει τα φωτογραφικά ενσταντανέ του ζεύγους.