Τα 14 σκάνδαλα που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ το 2022

To Xόλιγουντ δεν χάρισε ποτέ… βαρετές στιγμές και το 2022 ήταν μια ακόμη χρονιά, πλούσια σε σκάνδαλα.

Το ότι μερικές διασημότητες συμπεριφέρονται άσχημα δεν είναι κάτι καινούριο, αλλά κανείς δεν περίμενε το χαστούκι στην 94η τελετή απονομής των Όσκαρ, από ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ, τον Γουίλ Σμιθ. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του πολλές φορές, σε αντίθεση με τον Κάνιε Γουέστ που το παράκανε με αντισημιτικά σχόλια που αρνήθηκε να πάρει πίσω. Άλλες ιστορίες που κυριάρχησαν φέτος στην ξένη σόουμπιζ ήταν η δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, αλλά και η Αντζελίνα Τζολί που επανέφερε τους ισχυρισμούς της περί κακοποίησης από τον Μπραντ Πιτ.

Ακολουθεί μια ανακεφαλαίωση με τις πιο σκανδαλώδεις στιγμές του Χόλιγουντ για το 2022.

Ο Κάνιε Γουέστ ξέφυγε τελείως
Το 2022 δεν ήταν σίγουρα η χρονιά του ράπερ, Κάνιε Γουέστ. Έγινε πρωτοσέλιδο για μια σειρά από αμφιλεγόμενες συμπεριφορές, οι οποίες περιείχαν αντισημιτικά σχόλια, παρενόχληση του Πιτ Ντέιβιντσον που διατηρούσε δεσμό με την πρώην σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν, και πολλά ακόμα διαδικτυακά παραληρήματα.

Η συμπεριφορά του συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πολλές εταιρείες διέκοψαν τη συνεργασία μαζί του, συμπεριλαμβανομένης της Adidas, με αποτέλεσμα να χάσει το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών απολαβών του. Πέρα από όλα αυτά, ο Γουέστ έχασε και το τιμητικό πτυχίο που είχε λάβει από το κολέγιο «School of the Art Institute» του Σικάγο, για τα επιτεύγματά του και τη συνεισφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό.

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ
Όλοι έμειναν άφωνοι όταν ο Γουίλ Σμιθ εισέβαλε στη σκηνή των 94ων βραβείων Όσκαρ για να χαστουκίσει τον Κρις Ροκ, επειδή ο παρουσιαστής έκανε ένα αστείο για την αλωπεκία της συζύγου του πρώτου, Τζάντα Πίνκετ Σμιθ. Ο Σμιθ μετά το συμβάν παραιτήθηκε από μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ, λέγοντας: «Οι πράξεις μου κατά την 94η τελετή των Όσκαρ ήταν σοκαριστικές, αλγεινές και ασυγχώρητες».

Η αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε μάλιστα ότι απαγορεύει στον ηθοποιό την είσοδο σε οποιαδήποτε εκδήλωσή της, συμπεριλαμβανομένης της τελετής των Όσκαρ, για τα επόμενα 10 χρόνια.

Ο Γουίλ Σμιθ ανέβασε λίγο καιρό μετά, ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο έδωσε απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που σχετίζονται με την επίθεση επί σκηνής κατά του Κρις Ροκ: «Είμαι βαθύτατα μετανιωμένος. Είμαι άνθρωπος και έκανα ένα λάθος. Κρις, σου ζητώ συγγνώμη! Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη. Είμαι εδώ όποτε νιώσεις έτοιμος να μιλήσουμε», είχε πει τότε. Το Χόλιγουντ ωστόσο είχε ήδη «τιμωρήσει» τον ηθοποιό, αφού πολλές δουλειές του ακυρώθηκαν και δύσκολα πλέον βρίσκει νέες συνεργασίες.

O Άνταμ Λεβίν απάτησε την έγκυο σύζυγό του
Λίγες μέρες αφότου ο Άνταμ Λεβίν και η Μπεχάτι Πρίνσλου ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το τρίτο τους παιδί, η Σάμνερ Στροχ, αστέρας του TikTok, κατηγόρησε τον frontman των Maroon 5 ότι απατούσε τη γυναίκα του. Αν και ο Λεβίν παραδέχτηκε ότι ενήργησε ανάρμοστα, αρνήθηκε ότι είχε ολοκληρωμένη σχέση με τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Όμως, το παράνομο ειδύλλιο με τη Σάμνερ Στροχ, άνοιξε τον «ασκό του αιόλου» και αποκάλυψε τις ερωτικές συνομιλίες του τραγουδιστή με τέσσερις ακόμα νεαρές κοπέλες. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Πρίνσλοου είναι πολύ πληγωμένη από τις απιστίες του Άνταμ Λεβίν, όμως βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, αφού κύριο μέλημά τους είναι τα παιδιά τους.

shutterstock_189607772
Ο Άνταμ Λεβίν παραδέχτηκε πως δεν ήταν αρκετά «ήσυχος» στον γάμο του, η Μπεχάτι Πρίνσλου πάντως παραμένει μαζί του

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Άμπερ Χερντ
Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ απασχόλησε για πολλές εβδομάδες τα ξένα media, με τον ηθοποιό να αθωώνεται, μετά τις κατηγορίες της συζύγου του για σωματική, ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση. Οι πρώην σύζυγοι εξαπέλυσαν σοβαρές κατηγορίες κατά τη διάρκεια της δίκης, η οποία καθήλωσε τον Τύπο και τους θαυμαστές του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού.

Στον Ντεπ επιδικάστηκε τελικά αποζημίωση άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά πρόσφατα συμβιβάστηκε με 1 εκατομμύριο δολάρια, το οποίο θα δωρίσει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Σκοπός του άλλωστε, όπως είχε δηλώσει από την αρχή, δεν ήταν τα λεφτά, αλλά να βγει η αλήθεια στο φως.

depp
Ο Τομ Μπρέιντι προτίμησε το ποδόσφαιρο από τη Ζιζέλ
Ο άσος του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το NFL τον Ιανουάριο και στη συνέχεια υπέγραψε ένα συμβόλαιο 375 εκατομμυρίων δολαρίων με το FOX Sports για να είναι σχολιαστής και αναλυτής. Όμως ο Μπρέιντι εξέπληξε τους οπαδούς λίγες εβδομάδες αργότερα, όταν ανακοίνωσε ότι δεν θα φύγει τελικά και ότι θα παίξει με τους Tampa Bay Buccaneers για ακόμη μια σεζόν.Ωστόσο, αυτό φάνηκε να του στοιχίζει τον γάμο του με τη Ζιζέλ Μπάντχεν. Το μοντέλο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, τερματίζοντας τον δεκαετή γάμο τους. Ο αθλητής από τη μεριά του, θεωρεί ότι δεν έκανε κάποιο λάθος και είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους τον Νοέμβριο, πως αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, θα έκανε ξανά το ίδιο πράγμα.

brady-gisele-ar

Η Αντζελίνα Τζολί θέλησε να καταστρέψει μια για πάντα τον Μπραντ Πιτ

Mπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, αμέσως μετά το διαζύγιό τους όμως το 2019, η ηθοποιός κάνει ό,τι μπορεί για να αμαυρώσει τη φήμη του. Ειδικά το 2022, η Τζολί… έδωσε ρέστα με τις κατηγορίες εναντίον του πρώην συζύγου της κι όπως φαίνεται, αυτή η ιστορία θα κρατήσει για πολύ καιρό ακόμα.

Πέρα από τη συνεχιζόμενη διαμάχη για το θέμα της ιδιοκτησίας του οινοποιείου τους, Chateau Miraval, στη Γαλλία, η ηθοποιός κατηγόρησε τον Πιτ για απερίσκεπτες συμπεριφορές, για χρήματα που ξοδεύτηκαν άσκοπα και για αποφάσεις που λήφθηκαν, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

shutterstock_57477154
Η Αντζελίνα Τζολί έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει με όποιον τρόπο μπορεί τον πρώην άντρα της, Μπραντ Πιτ

Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, η Αντζελίνα Τζολί χτύπησε πάλι εκεί που… πονάει ο Μπραντ Πιτ, δηλαδή στα παιδιά τους. Η 47χρονη σταρ επανήλθε τον Οκτώβριο με νέα καταγγελία εναντίον του πρώην άντρα της, αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά του Πιτ σε ιδιωτικό αεροπλάνο το 2016, που αποτέλεσε βασικό παράγοντα στη λύση του γάμου τους.

Η κατάθεσή της περιέγραφε το βίαιο ξέσπασμα του Πιτ, όταν εκείνοι και τα έξι παιδιά τους πετούσαν από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια με ένα ιδιωτικό τζετ. «Ο Πιτ έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» και «άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι και την κούνησε», προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή «έχυσε μπύρα στην Τζολί. Σε ένα άλλο ξέσπασμα, έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά». Παρά την πίεση από την πλευρά της Τζολί να διερευνηθεί περαιτέρω το θέμα, οι αρχές δεν αποφάσισαν καμία ποινική δίωξη εις βάρος του Πιτ.

Η αποπλάνηση ανήλικης από τον Έζρα Μίλερ και ο… Μεσσίας
Το 2022, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «The Flash» μονοπώλησε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

Στενοί συνεργάτες του Έζρα Μίλερ αποκάλυψαν ότι ήταν λεκτικά και συναισθηματικά βίαιος προς τους γύρω του και αποκαλούσε τον εαυτό του «Ιησού» αλλά και «Διάβολο». Είχε επίσης έναν βωμό στο σπίτι του, όπου οι γυναίκες αναγκάζονταν να τοποθετούν τα τηλέφωνά τους και άλλα αντικείμενα όταν έφταναν. Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο «Vanity Fair», ο ηθοποιός είχε έναν πνευματικό σύμβουλο που του είπε ότι ήταν ο επόμενος Μεσσίας και ότι οι μασόνοι έστελναν δαίμονες για να τον σκοτώσουν.

shutterstock_756489565
Το 2022 ο «Flash» έδειξε το σκοτεινό του πρόσωπο

Μερικές από τις σοβαρότερες καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί εις βάρος του ηθοποιού αφορούν και στη σχέση του με μία 18χρονη Ινδιάνα ακτιβίστρια. Οι γονείς της νεαρής κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μίλερ, κατηγορώντας τον ότι ασκούσε επιρροή στην κόρη τους ενώ ήταν ανήλικη με σκοτεινούς σκοπούς, χρησιμοποιώντας «βία, εκφοβισμό, απειλή βίας, φόβο, παράνοια, ψευδαισθήσεις και ναρκωτικά». Τον περασμένο Ιούλιο, δυο ακόμα γυναίκες αποκάλυψαν ότι ο Μίλερ είχε απειλητική συμπεριφορά απέναντί τους.

Αν και ο ηθοποιός εξέδωσε μια δήλωση στην οποία ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του, αναφέροντας ότι λαμβάνει ψυχιατρική βοήθεια, πολλοί θαυμαστές του απογοητεύτηκαν με όσα μαθεύτηκαν.

H Έμιλι Ραταϊκόφσκι χώρισε τον άντρα της επειδή την απατούσε

Το 31χρονο μοντέλο και ο 41χρονος κινηματογραφικός παραγωγός, Σεμπάστιαν Μπέαρ, χώρισαν το καλοκαίρι, με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι να καταθέτει αίτηση διαζυγίου μετά από ισχυρισμούς ότι την είχε απατήσει. Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν όταν η Ραταϊκόφσκι , η οποία είχε γεννήσει πρόσφατα τον γιο τους, εθεάθη χωρίς τη βέρα της.

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφεραν πως ο Μπέαρ την ικέτευε να του δώσει άλλη μια ευκαιρία, εκείνη όμως ήταν ανένδοτη. Μετά τον χωρισμό, το διάσημο μοντέλο απολαμβάνει την «ελευθερία» της κι όπως φαίνεται δεν πρόκειται να επιστρέψει στον πρώην άντρα της για κανέναν λόγο.

shutterstock_1064279645
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι όχι μόνο δεν συγχώρεσε την απιστία του συζύγου της, αλλά ξεκίνησε άμεσα τις διαδικασίες διαζυγίου

O Τζέιμς Κόρντεν «έφαγε πόρτα» ως ο πιο αγενής πελάτης
Μπορεί να είναι ένας από τους πιο συμπαθητικούς παρουσιαστές των τελευταίων ετών, η συμπεριφορά όμως του Τζέιμς Κόρντεν σε εστιατόριο, του «στοίχισε» αρκετά. Ο Κόρντεν χαρακτηρίστηκε κρετίνος και του απαγορεύτηκε η είσοδος στο διάσημο εστιατόριο Balthazar της Νέας Υόρκης καθώς όπως υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του ήταν «ο πιο αγενής πελάτης που πέρασε ποτέ».

Οργισμένος ο εστιάτορας Κιθ ΜακΝάλι απαγόρευσε στον παρουσιαστή του «Late Late Show» να επισκεφθεί ξανά τα εστιατόριά του λόγω της κακής συμπεριφοράς που είχε απέναντι στο προσωπικό του. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη, εξηγώντας ότι έκανε ένα απρεπές σχόλιο, επειδή δόθηκε στη γυναίκα του φαγητό στο οποίο είναι αλλεργική.

corden-james-2
Ο Κόρντεν παραδέχτηκε το «αγενές σχόλιο» που έκανε σε έναν σερβιτόρο, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του «λανθασμένη»

Oι κατάρες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στους γονείς της και οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες
Το 2022 ήταν μια γεμάτη σε αποκαλύψεις χρονιά, από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Πέρα από τις δημόσιες κατάρες στους γονείς της, η διάσημη ποπ σταρ δεν σταμάτησε να δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γυμνές της φωτογραφίες, που προκάλεσαν θυμό και απορία στους περισσότερους θαυμαστές της για την κατάσταση της ψυχικής της υγείας.

Η κόντρα με την οικογένειά της ξεκινάει πολλά χρόνια πίσω κι όπως φαίνεται η τραγουδίστρια ακόμα θυμάται όσα έζησε κατά τη διάρκεια της συντηρητικής της θητείας από τον πατέρα της που κράτησε 13 χρόνια. Σε ένα από τα διαδικτυακά της ξεσπάσματα, η Σπίαρς είπε στον πατέρα της «μου φερόσουν σαν σκυλί, να καείς στην κόλαση», ενώ τα «πυρά» της στράφηκαν και στη μητέρα της. Σε ένα ηχητικό μήνυμα που δημοσίευσε στο Ιnstagram τον περασμένο Σεπτέμβριο, περιέγραφε πώς την υποχρέωναν να υποβάλλεται διαρκώς σε εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας, χωρίς να της εξηγήσουν ακριβώς το γιατί. Η ίδια είπε ότι πέρασε τρεις φορές από τον μαγνητικό τομογράφο, κάτι που την έκανε να πιστέψει ότι πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου.

spears-22431243
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μονοπώλησε και φέτος την επικαιρότητα και όχι με τον καλύτερο τρόπο

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η 41χρονη έγραψε: «Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεχθώ το γεγονός ότι μου το έκανε αυτό η οικογένειά μου. Θα είναι δύσκολο για μένα για όλη την υπόλοιπη ζωή μου. Όσο για την μητέρα και τον πατέρα μου που έκρυβαν τον καφέ στο σπίτι για να με ξυπνήσουν από το να νιώθω νεκρή και φοβισμένη σαν ηλικιωμένη κυρία… και με πέταξαν… Θα το πω δυνατά και περήφανα… Προσεύχομαι να καείτε και οι δύο στην κόλαση» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Το 2022 δεν είναι η πρώτη χρονιά που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γυμνές της φωτογραφίες, όμως για πρώτη φορά ξεπέρασε κατά πολύ το όριο, προκαλώντας αρνητικές αντιδράσεις στους φαν της. Οι διαδικτυακοί της φίλοι σε κάθε γυμνή ανάρτηση που κοινοποιούσε την… ικέτευαν να σταματήσει να εκθέτει τον εαυτό της και τα παιδιά της, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που ζητούσαν από τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι, να μεσολαβήσει και να τη βοηθήσει να λάβει ψυχιατρική βοήθεια.

Η Κιμ Καρντάσιαν… τόλμησε να βάλει το φουστάνι της Μέριλιν Μονρόε
Ο κακός χάμος έγινε όταν η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε στο φετινό Met Gal το θρυλικό φουστάνι της Μέριλιν Μονρόε. Πρόκειται για το λευκό εμβληματικό φόρεμα αξίας 5 εκατ. δολαρίων, το οποίο φόρεσε η αείμνηστη σταρ, τραγουδώντας το «Happy Birthday» στον πρόεδρο Κένεντι.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας μάλιστα, ήταν έξαλλη επειδή δεν «χωρούσε» στο φουστάνι αφού ήταν στενό. Έξαλλοι έγιναν και όσοι είδαν αργότερα τις πρώτες φωτογραφίες που απεικόνιζαν το φόρεμα κατεστραμμένο. Η εταιρεία που φυλάσσει το διάσημο φόρεμα που έβαλε η ηθοποιός, την ημέρα των γενεθλίων του προέδρου Τζον Κένεντι, ξεκαθάρισε με ανακοίνωση ότι δεν ευθύνεται η Καρντάσιαν που χάλασε, οι ειδικοί μόδας όμως εξέφρασαν την απογοήτευση και τον θυμό τους από την πρώτη στιγμή. Η Αμάντα Τζόινερ, Αντιπρόεδρος Εκδόσεων και Αδειοδότησης της εταιρείας Ripley’s δήλωσε πως «από τα πρώτα σκαλιά του Met, όπου η Κιμ μπήκε στο φόρεμα, μέχρι και την κορυφή της σκάλας, όταν και το επέστρεψε, το φόρεμα ήταν στην ίδια κατάσταση όπως όταν βγήκε από τη θήκη του και πως δεδομένης της ευαισθησίας του φορέματος, η ζημιά ήταν αναμενόμενη».

kardashian-gala-dress
Η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε και φέτος να προκαλέσει με την επιλογή που έκανε στο Met Gala 2022

Ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ παρενόχλησε σεξουαλικά περισσότερες από 20 γυναίκες
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός κατηγορήθηκε από τρεις γυναίκες ότι τις θώπευσε παρά τη θέλησή τους. Πέρα από τις σοβαρές κατηγορίες που αντιμετώπισε φέτος στο δικαστήριο, από το 2019 περίπου 20 γυναίκες ακόμα είχαν καταγγείλει τον 53χρονο Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ο Γκούντινγκ είχε πει αρχικά ότι ήταν αθώος για τα τρία ξεχωριστά περιστατικά και η δίκη του είχε αναβληθεί επανειλημμένα λόγω της πανδημίας. Τον Απρίλιο του 2022 όμως, ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ δήλωσε τελικά ένοχος και για να αποφύγει τη φυλάκιση και το δικαστήριο απαίτησε να συνεχίσει τη θεραπεία για να απεξαρτηθεί από την κατάχρηση αλκοόλ.

O χωρισμός της Σακίρα με τον Πικέ
Τον περασμένο Ιούνιο, δόθηκε στη δημοσιότητα μια σύντομη δήλωση από το πρακτορείο επικοινωνίας της Σακίρα για τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας, ζητάμε σεβασμό στην ιδιωτική μας ζωή. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

Από εκείνη ακριβώς τη στιγμή, τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά όχι μόνο δεν τους άφησαν στην ησυχία τους, αλλά καθημερινά γέμιζαν τις σελίδες τους με νέες λεπτομέρειες για τον χωρισμό: Η Σακίρα «θέλει να πάρει τα παιδιά τους και να φύγει μόνιμα στο Μαϊάμι», από την άλλη «ο Πικέ έχει σχέση με 23χρονη φοιτήτρια», ενώ Ισπανός δημοσιογράφος και παπαράτσι έβγαλε τα «άπλυτα» του Καταλανού άσου στη φόρα, πως απάτησε την τραγουδίστρια περισσότερες από 50 φορές. Η Σακίρα πάλι, σε συνέντευξή της, αποκάλυψε πως έβαλε την καριέρα της σε δεύτερη μοίρα για να κερδίσει τίτλους ο Πικέ και οι τίτλοι ειδήσεων για το πρώην ζευγάρι, θα συνεχίσουν να κοσμούν τα εξώφυλλα για πολύ καιρό ακόμα.

shakira-pique

Οι αποκαλύψεις της Μέγκαν και του Χάρι για τη βασιλική οικογένεια
Τον Ιανουάριο του 2020, ο πρίγκιπας Χάρι, δούκας του Σάσσεξ και η Μέγκαν, δούκισσα του Σάσσεξ, ανακοίνωσαν την απόφασή τους να παραιτηθούν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι. Δύο χρόνια μετά, το ζευγάρι αποφάσισε να βγάλει τα «άπλυτα» του παλατιού στη φόρα με ένα ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε στο Netflix, σε μια συμφωνία που κόστισε στη streaming υπηρεσία, 100 εκατομμύρια δολάρια.

Oι αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» ήταν πολλές και το παλάτι δεν φάνηκε να παίρνει με καλό μάτι, όσα ήρθαν στο φως από τους «αντάρτες» του Μπάκινγχαμ. Οι παραιτηθέντες γαλαζοαίματοι κατηγόρησαν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, για τον τρόπο που φέρθηκε όταν ο Χάρι ανακοίνωσε τις προθέσεις του, το παλάτι για ψέματα υπέρ του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, ενώ αποκάλυψαν ότι η Μέγκαν απέβαλε λόγω της πίεσης που υπέστη κυρίως από την Daily Mail, αλλά και ότι είχε σκέψεις αυτοκτονίας.

Meghan_Harry

Επιπλέον, το ζευγάρι έριξε περισσότερο «λάδι στη φωτιά» όταν δήλωσε στο ντοκιμαντέρ πως μαζί με τη Μέγκαν ήταν καλύτεροι από τον Κάρολο, την Κέιτ και τον Γουίλιαμ με τους τελευταίους,  να ζηλεύουν τη δημοτικότητά τους επειδή «έκλεβαν τα φώτα της δημοσιότητας».

Η βασιλική οικογένεια δεν έχει απαντήσει ακόμη δημόσια σε όσα τους καταλόγισαν, ξένα δημοσιεύματα όμως αναφέρουν ότι η σχέση του Χάρι με τον αδερφό του, έχει τελειώσει οριστικά.

Φωτογραφίες: Shutterstock