Πώς να πείτε «αντίο» στην ερυθρότητα του προσώπου - Οι τρεις βασικές κινήσεις

Θέλετε να απαλλαχθείτε από την ερυθρότητα στο πρόσωπο; H«συνταγή» για υγιή και φωτεινή επιδερμίδα είναι το απλό σχέδιο των τριών κινήσεων που ακολουθούν.

Μικκυλιακοί καθαριστικοί παράγοντες

Τα μικκύλια είναι αόρατα στο μάτι μικροσφαιρίδια τα οποία χρησιμοποιούνται σε προϊόντα καθαρισμού για ευαίσθητες επιδερμίδες. Λειτουργούν σαν μαγνήτες που έλκουν τους ρύπους, με αποτέλεσμα να μην επιβαρύνεται το δέρμα με διαλυτικούς παράγοντες, έντονο τρίψιμο ή ακόμα και ξέβγαλμα. Τα νερά micellaire περιέχουν μικκύλια στη σύνθεσή τους.

Ενυδατικές κρέμες αναδημιουργίας του φυσικού πλέγματος

Ψάξε για ενυδατικές με ceramides και νιασιναμίδια. Τα πρώτα είναι ελαιώδη μόρια της επιδερμίδας που συγκρατούν το φυσικό πλέγμα που διατηρεί την υγρασία εντός του δέρματος, ενώ τα δεύτερα είναι οι φυσικοί γεννήτορες των ceramides με ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Αντηλιακό

Οι γυναίκες με ευαίσθητο τύπο δέρματος αλλά και όσες πάσχουν από ροδόχρου ακμή είναι πολύ πιο ευάλωτες στην ακτινοβολία UV. Γι’ αυτό και τα αντηλιακά με χημικά φίλτρα προστασίας είναι πιο αποτελεσματικά για το πρόβλημά τους. Διάβασε επίσης: Τα μυστικά των δερματολόγων που θα αλλάξουν τη ζωή σου – και το πρόσωπό σου

Πηγή: shape.gr